alerjikbebek egelsenkonuss hergun ay saatte kimisi mama içine koyup veriyor kimisi kasigina anne sütü sahip iciriyor kimisi sade ben hem sade hem mama içinde denedim hepside olumlu yeterki vakitleri olsun
egelsenkonuss Aseltos35 arkadaşımın doktoru 5 günden fazla kullanılmaması gerektiğini söylemiş aklıma takıldı
Azyef Bebeğim 2.5 aylık ben bu bı haftadır bi dolu bi boş verıyorum vermedıgımdede dışkılaması normal anormal bi hali ya da gazlı durumu yok böyle devam edecem valla hem pahalı hem çabuk bıtıyo sonuna doğru delı edıyo öyle iste 😬
Beyziikoo alerjikbebek Merhaba. Bebeğim de gaz sorunu olduğunu çekilen röntgende öğrendik yani kolik falan değil ve gün içerisinde gaz sancıları olmuyor. Yine de olursa diye biogaia aldık ama ben bir iki sefer verdim. Sizce her gün aynı saatte sizlerin yaptığı gibi verip bitireyim mi yoksa gazlı olduğunu hissettiğim zaman mı vereyim ?
Yagmurtekin egelsenkonuss evet doğduğundan beri her gün kullanıyoruz, ilk gaz için vermişti doktor ama gaza fayda etmedi reflümüz var doğduğundan beri, kusmaları baya azaltıyor
Aseltos35 Yagmurtekin egelsenkonuss doktorların da öğrendiği bilgiler aynı ama önerileri hep farklı dün doktora götürdüm bende yaklaşık 2 3 haftadır kesmiştim ilacı 2 tane kullanıyordum dün ki doktor biogaida yı kullan dedi o probiyotikmiş bağırsak florasını düzenler rahatlatır dedi 💁♀️
Yazannesi1 egelsenkonuss ever her gün aynı saatte kullanıyoruz bizde günde 5 damla ☺️ İkinci şişeyi aldım 2 gün önce 🥰
Yazannesi1 egelsenkonuss biogaia zaten probiyotikmiş yani gaza pek faydası olmuyormuş bağırsak düzenleyici. Maalesef seni çok iyi anlıyorum tek çaresi zaman gibi duruyor bizimde hala devam hem gaz hem atak haftası ağlaya ağlaya uyuyoruz ağlaya ağlaya uyanıyoruz 😕🌸
Kgn egelsenkonuss her gün ama işe yaraması için bi kaç gün geçmeli aynı saate dikkat edin biz de 2. Şişedeyiz
alerjikbebek Beyziikoo canım biogia bebeklerin gelişmekte olduğu bağırsaklar için bir probiyotk zararı yok hergun ver kaç damla olarak oenediyse doktorun bız hep 3 damla günde bir kez kullandık buzdolabında sakla ve bittikçe al bence
egelsenkonuss Yazannesi1 8 gündür kakasını yapmiyodu dün fitil verdim öyle yapabildi 😔 gazını da çıkarttı o sayede ama sabah yine başa döndük sam simplex deniycem bu sefer
Yazannesi1 egelsenkonuss ıkınıyor mu peki 😕 ıkınırken tuvalete tutarmış gibi tut bi kaç saniye belki faydası olur ben ıkınmaya başlayınca ya dim dik kendime dayıyorum yada tuvalete tutarmış gibi bacaklarından tutuyorum ıkına ıkına çıkarıyor gazını tamamen fayda etmesede bi nebze iyi geliyor bi dene istersen 😕