Gulsahhhh 1 yaşındaki oğlumda tırnak batması var hastaneye götürücem ama hangi bölüme gitmeliyim varmış başına gelen çekerler mi tırnağını
Gulsahhhh Aysealprsln ben acile götürdüm krem ve antibiyotik vermişlerdi kullandım ama eti parçalanmış gibi hangi bölüme götürdünüz
Aysealprsln Gulsahhhh çocuk poliklinigine gittim ben çocuk doktoruna randevu aldım kremin ismini yazayım isterseniz alıp yarın sürün bi
Gulsahhhh Jeanette cildiye böyle bir şeye bakar mı internetten araştırdım ama çocuk cerrah ve ortapedi demişler
Nureylul Gulsahhhh şuan çok ciddi boyutta değil bizim olduğumuz bölgede hastane cildiye problemi var en kısa zamanda götürücem inşallah atın resim bakim
Gulsahhhh Alminamom bebek için ama özelde genel cerraha götürdüm orası biz bakamayız küçük bebek dediler
Gulsahhhh Alminamom keşke resim ekleyebilsem resmini de silmişim 1 yaş 1 aylık tırnağı battığı için çorap ayakkabı hiç bişey giydirmiyorum bi kere anlamadan giydirdim bi anda ağladı yürümek istemedi ayağı intihaplı gibi oldu sarı sarıydı