Bybrs Meraklii saçlarındaki Konak için mustela krem ve köpük şampuan ilk kullanımda hiç birşey kalmadı tavsiye ederim.
zeyzey77 Bybrs bebeği her gün yıka başını da bebek süngerine şampuan döküp köpürtüp yıka 2-3 güne geçer. Bebekler her gün yıkanmadigi zaman oluyor konak
Lili_35 Bybrs merhabalar benim kızımda da vardı konak banyo öncesi birkaç kez bebek yağıyla masaj yaptım yumuşattım orayı sonrasında bebek tarağıyla taradım siz el değdirmeyin diyorlar ama ben elimle masaj yaparak dökülmesini sağladım şuan hiç kalmadı
Ruyaninannesi Bybrs çok geçmiş olsun . Benimde sol memede sertlik var süt dolunca o sertlik daha da sert oluyor kızarıklık vs yok bide koltuk altımda küçük beze var acaba buda mı mastit ? Bide sizin gogsunuzde karincalanma hissi oluyor mu?
Bybrs Ruyaninannesi evet sanırsam mastit. Ultrasonla koltuk altından itibaren bakıyorlar zaten. Bence hemen bi doktora görünün ateşlenme ağrı daha da artıyor
Miniminimini Bybrs ben bebek yagi sürüyorum 2 saat önce banyodan yıkıyorum geçiyor gibi taramiyorum bingildak icin
goktugmom_061220 Bybrs Kaşları kurudu diyorsunuz döküntü şeklinde ise egzama olabilir. Dermatoloji doktoruna götürmelisiniz. Cilt ilgili problemleri çocuk doktorları anlamıyor.
noluyoya Bybrs bende mastit oldum antibiyotik kullanıyorum canım ama hastaneye gittiğim gece hastanenin sapma makinasını kullandım 25 dakika sağdım o çok iyi geldi ertesi gün baya iyi olmuştu
Bybrs noluyoya antibiyotik bende kullandım günde 1 kere sağım yapıyordum ama şuan azaldı benim bugün hiç sağım yapmadım mesela sağım yaptıkça tazyik oluşuyor bu sefer emerken zorlanıyor.