Pankek Bybrs Doğrusunu söylemek gerekirse kremi 3 defa sürdüm geçti. Çoğu duruyor. Avokadolu krem kaybolmasaydı ben kendim yüzüme sürecektim nemlendirici diye çünkü oğlana gerek kalmadı artık çok şükür
mehtap92 Bybrs tazyik sağımla geçmez ama aksine artar 🥺 bebek rahatsız oluyorsa emmeden önce elle biraz sağım yaparak bebeğin rahat emmesini sağlayabilirsiniz. Ben bu şekilde yapıyordum. Geriye yaslanarak emzirebilirsiniz.
Asel16 Bybrs banyodan önce kremini sürün biraz bekleyin sonra yavaşça ileri geri bir tarakla biraz dipten tarayın kabuklar hep kalktı biz öyle yapınca sonra da şampuanıyla yıkadım
Aras-ve-annesi Bybrs madecassol krem sürüp iyice masaj yap canm sonrasında göğüs ucunu silip emzir bende çok yaşıyordum tek bir kere sürüp emzirmemde geçiyordu 👍 umarım sende de işe yarar.
Aras-ve-annesi Bybrs evet evet bol bol sür öne doğru bide alttan ve üstten avuçlarının içine al göğsünü sağ sol masaj yap sonra direk emzir canm. İnşallah iyi gelicek
Cigdemce Bybrs benim kindede var konak. Kaşlari ve alnında beyaz beyaz pul pul dökülüyor. Geçer diye bekledim ama her duş sonrası çıkıyorlar meydana. Konak şampuanı sipariş ettim inşallah ise yarar
Bybrs Cigdemce benimkinin kaşları yeni yeni döküldü 1 hafta oldu bende mustela Konak seti ve krem söyledim cildi için
gamzeyildirim35 Bybrs konak için bir bilgim yok ama mastit olduğum zaman çocuğumu ters pozisyonda emziriyordum çok iyi geliyordu bana en fazla.iki emzirme sonrası çözüyordu olayı.
Bybrs gamzeyildirim35 antibiyotik biraz iyi geldi gibi hergün sağım 1-2 kere yapıyorum şuan rahatladı gibi
Meraklii Bybrs hakikî zeytin yağını kulak çubuğuyla sürmüştüm biraz beklemiştim hemen geçmişti denersen faydasını görürsün
Bybrs Meraklii saçlarındaki Konak için mustela krem ve köpük şampuan ilk kullanımda hiç birşey kalmadı tavsiye ederim.