Narin9 ikiprensannesi_gul teşekkür ederim kuzum 😚fırın yemeği falan yapacam inşallah dediğin gibi pilav salata. Bi kaç meze yaparım sarma sararım biraz yapabilirsem biraz içli köfte 5 10 tane maksat çeşit olsun artık ne yetişirse☺️
ikiprensannesi_gul Narin9 ayy içli köfte dedin beni midemden vurdun 😂😂😂 yaa çok severim hiç beceremem 🙈
UraSsmom Narin9 Poşette tavuk patates güzel olur yanına klasik çorba pilav salata karpuz 🤪 En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum 😂
Narin9 UraSsmom ahah çoğunluk tavuk patates öneriyor 😃normal tavuk tepsi yaptığımızı fırın poşetine koyup pişiriyorsun değil mi
eymenzeynep Bugün benimde misafirim var menüm şu şekilde belki fikir olur. Fırında tavuk baget patates ve sebze Salçalı bulgur pilavı Bol sarımsaklı tarhana çorbası Ortaya mantı Salata ve içli köfte
2bebelianne__ Narin9 yaprak sarma İçli köfte Lahmacun Arpa şehriyeli tavuklu salata Tatlı olarak da sütlü bir tatlı olabilir
Narin9 ikiprensannesi_gul yaa bende çok severim annem hemen hızlı hızlı yapar buzluğa atıp çıkarır yerler. Ben 4 yıllık evliyim 1 kere yaptım 15 tane kadar 2 saat sürdü 😂içli köfte aparatı varmış küçük oluyo ama işe yarıyormuş ondan almayı düşünüyorum aslında çünkü çocukla zor oluyo 😂
UraSsmom Narin9 Evet canım onun bi sosu da oluyo yumuşacık olsun diye ama intden bakıcam bende. Bide patatesleri biraz büyük doğrayınca daha güzel oluyo 🤪
Zeyno32 Narin9 hafta sonu benimde misafirim gelecek. Menüm: Mercimek çorbası,hünkarbeğendi-patates püresi. Püre olduğu için pilav yapmayacağım. Ortaya biber dolması,içli köfte,havuç trartor. Tatlı düşünmedim. Bir kaç şey de ekleyebilirim 🤣