tgba-22 cok normal, zaten dogum yapmissin vucudun yorgun, eline de aglayan bir bebe vermisler, uykusuzsun bebegini henuz tanimiyorsun. Buyuklerin her soyledigi batiyor. Hem bebekle yalniz kalmaktan korkuyorsun hem de basinda kalabalik istemiyorsun. Hayatin bitti zannediyorsun. Hepimiz yaşadik.
Sana durust olucam bi anda sihirli degnek degip de 40in cikinca her sey mukemmel olmuyor. Ama annelige alisiyor ve cok seviyorsun. Uykusuzluk yorgunluk bazen gozune yine batsa da bebegin icin uykusuz kalmaya da alisiyorsun. Oglum 5.5 aylik, 2 kere mastit 1 meme reddi sayisiz atak ve uyku gerilemesi yasadik. Yorgunum ama cok mutluyum. Hala oglumla yalniz kalmaya korkuyorum ama yalniz kalinca da icimden oyle bir anne cikiyor ki ben bile sasiyorum. Her gun bir sey ogreniyor tepkileri ile beni sasirtiyor, o ogrendikce mutlu oluyorum. Daha guclendim, sabir ogrendim, olgunlastim. İçindeki mutlu güçlü ama biraz yorgun anneye izin ver, o zamanla gelip seni bulacak. Bir de bebegini bol bol kokla, depresyon gidene kadar bebegin kocaman oluyor kacirdigin gunlere uzuluyorsun sonra. Zaman her seyin ilaci🙏