Eslemsmom Happy2 yatılıysa göndermeyin derim. Ama dini eğitim veren kurumlar illaki vardır. Ağaç yaşken eğilir. İnşallah içinize sinen bir yer olur.
Dn123 Happy2 sübyan okulu sadece dini eğitim veriyorsa bence gönderme. Ama bazı anaokullari var belli saatler de dini eğitim veriyorlar. Oyun saati uyku saati başka derslerde var. Ablam oyle bir okula hem kızını hem oğlunu yollamıştı çok faydasını da gordu
scknsuledefne Happy2 kuzenimin eşi oğlunu gönderdi çocuk şuan geceleri uyuyamıyor sürekli şunu yaparsam Allah bna kızar mi fln gibi şeyler söylüyor çok pişman oldular gönderdiklerine 🙄 gönderirseniz çocuğun davranışlarını eğitimcilerin tutumlarını araştırmanızı tavsiye ederim korkutucu şekilde din öğretmek çok mantıklı gelmedi bana dini bütün olsun derken tümden soğuyabilir🙄
Happy2 scknsuledefne öylesine karşıyım herşey güzellikle ve çocuğun anlayacağı seviyede olmalı burda gönderen komşularım var hiç o tarz seyler yaşamamışlar aksine faydasını görmüşler tamamen is başındaki egitimciyle alakalı
Happy2 Herkes kendi evladı için en iyisini en doğrusunu ister ben yatılıya karşıyım ama yatılıya gönderene saygı duyarım din deyince sizin anladiginiz neden baskı anlamıyorum tabikide oyunda var ve yasina uygun seyler öğretiliyor kimse zorla otur suraya diyip baskı kurmuyor yani biri yazmış yukarıda kuran kursunda intihar eden vs.normal okullarda uyusturucu intihar bin türlü pislik dönüyo vazmigeciyosunuz göndermekten veya dil soz konusu olunca sorun olmuyo biri de yazmış belki inancsiz olcak diye simdiden diyelim ingilizce almanca yabanci dil neyse ogretiliyor veya muzik spor illa onla alakalı bi meslek sahibi olsunlar diyemi cocuklugunda ingilizce almanca bilen bi çocugun ne malum büyüdüğünde illa onları gerektircek bi meslekleri olcağı veya okula gonderiyoruz diyelim ne malum okuyacakları herseyden önce ahlaklı aklı basında kisilikli nesil yetiştirmek
scknsuledefne Happy2 evet eğitimci çok önemli şefkatle yaklaşmalı çocuklara 🤗bide sanırım çocuktan çocuğa fark olabiliyorlar eğitimci çocuk için ağır gelirse bunu fark edip veliyi uyarmalı diye düşünüyorum . Bence siz bı on görüşmeye gidip sorularınızı sorun içinize sinerse kayıt yaptırın
Deletedmom_36 Ben subyan okullarina karsi degilim acikcasi neden boyle seyler yazilmis anlamadim herkes kendi cocugundan sorumlu. herkes kendi cocugunun ogretmeni.Acikcasi ben bir sene subyan okuluna bir senede devletin anaokuluna gondermeyi planliyorum.Gebzede guzel bir subyan okulu bulursaniz bende bilgi almak isterim bende gebzede oturuyorum esimin akrabalarida gonderdi aslinda memnun kaldilar ben ogrenip sizede bilgi verebilirim🌸
Happy2 Deletedmom_36 tamamdır benimde komşum 3 kızını yollamış burda gönderenler de var öğrenip haber veririm 😊
Happy2 scknsuledefne aynen zaten zorlama yok yani icime sinmezse de illa din öğrencek illa gidecek diye bisey yok hersey istedigim gibi olursa gönderirim yoksa benim evladımi benden cok kim düşünebilir ki herkesin evladi icin oyle dusunceleriniz icin teşekkür ederim:)
JackDaniels Happy2 Bu yaşlar dini eğitim için çok erken. Evde verin bari bu tarz yerlerde neler olduğu apaçık belli…
BenMathilda Post sahibi annemizin sorusuna cevap niteliği taşımayan, konuyu dini tartışma/ yargılamaya dönüştüren yorumlar kaldırıldı. Birbirimizin tercih ve fikirlerine saygı duyarak çok daha güzel bir şekilde iletişim sağlayabiliriz. 🌹