Gorkemm Aysktrne kullandıysam fayda etmedi fakat biogaia 1 ay gaz yüzünden uyuyamyan bebeğime resmen çare oldu.. ben gece 8 gibi gerdim rahat uyusun diye.. 3 gün de etkisini gördüm 3 hafta kullandıktan sonra da bıraktık.
Aysktr Gorkemm bi umut oldu bu cevabınız inşallah bende de yarar psikolojim bozuldu cünkü kızım ağladıkca bende ağlıyorum
Aysktr Denizimmm o hareketi yapmaya hic cesaret edemedim siz söyleyince baktım da Baska bir hareket var onu yapıyorum cıkıyor onda ama normalde cıkmıyor illa o gaz sancısı bi vuracak ağlıcak harap olcak öyle çıkıyor 😔
Denizimmm Aysktr yanlış bir şeye mi baktınız bilemiyorum ama benim kasdettiğim gayet yumuşak bir masaj 😊 ben gaz sancısı vurmadan yapıyorum onu. Gaz sancısı sıkıştırınca durmuyor zaten
Aysktr Gokalp yarım su bardağı ölçüsü ile bir çay kasıgı kimyon bi tasım kaynatıyorum tatlanması için biraz seker ekliyorum süzüp ılık bir sekilde bir iki cay kasıgı kızıma kalanını da kendim içiyorum prf İbrahim saraçoğlunun videosu izleyip yapmaya basladım o rahatlatmstı ama yine de oluyo
Duyguakcam Aysktr değişiyor .. çok kusan bir Bebek olmadığı için emzirdikten sonra da yapıyorum. Kendini sıktığı zaman alıp yine hareket yaptırıyorum.
Aysktr Denizimmm belki de 6 aylık bebek üzerin de yaptığı bir gaz hareketini izledim sanırım yanlıs baktım
Kaaninannesi Kimyon ve rezene çayı , babyspasmyl gaz damlası bunlar çok iyi geldi bizeede . Altını aldıktan sonra emziriyorum çok şükür büyük oranda rahatladı çocuğum
Kaaninannesi Aysktr uyurken gazını almıyorum ben uyanmasin diye, emerken uyuya kalıyor benim oğlum da . Uyandığında gazını alıyorum öyle durumda bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor