Doruk_Can Kizlar Oglum 2 aylik 2 gundur siddetli agiz kokusu var neyin nesidir bu ya oglum daha cok kucuk
Caglaa Doruk_Can bebekte agiz kokusnu ilk defa duydum. Süt kokarda öyle kötü kokmasni bilemedm cnm. Insallah bi bilen cikar yukarda kalsin postun.
Belinayyy Doruk_Can canim hurafe mi bilmiyorum da bana buyuklerim hep sey dedi banyodan sonra bebegi hemen emzirme agzi kokar. Ole olabilir mi
Hohomoromu Doruk_Can Geniz akıntısı olan cocuklarda ağız kokar genelde ama 2 aylık kğçğk belki bunun için siz muhakk doktıra danışın belki geniz akıntısı vardır
ilknurcelik Belinayyy aksine banyodan hemen sonra emzirmen lazım banyo yaparken su kaybediyor aslında vücut
Belinayyy Doruk_Can belki hemen olan bise degildir tabi doktorlarin daha akla mantiga yatan sebepleri vardir
Ayb Doruk_Can merhaba nasıl bir koku? Kusmuk kokusu gibi mi yetişkin ağız kokusu gibi mi? kusması var mı? Kusma varsa reflüden olabilir. Soğuk algınlığı vs den de kaynaklanabilir doktora görünün yarın. Bir de ağız içini kontrol edin yara pamukçuk vs olabilir geçmiş olsun
Doruk_Can Ayb yok yok kesinlikle sut kokusu fslan degil bildigimiz yetiskin agiz kokusu gibi ve cok keskin ilk once emzikten zannettim surekli emzik degistrdim olmadi en son emzrdkten sonra gogus ucumun ayni koktugunu farketim .
Belinayyy deletedmom775 bi bildikleri varsir diye dusunuyorum. Zaten 1 kere emzirmek zorunda kaldim onun disinda hic emzirmedim
Ayb Doruk_Can enfeksiyon soğuk algınlığı ise bir an önce tedaviye başlanmasında fayda var vakit kaybetmeden yarın görünün doktora çok geçmiş olsun
ekvaninannesi Doruk_Can emziriyosan yediklerin kokulu şeylerse baharat balık lahana vs. Kokuları sütüne geçiyor. Bir keresinde balık yedim emzirdim ve bebeğimin ağzı balık kokuyordu istersen doktora gidene kadar yediklerine dikkat edip bide öyle dene.