Masalina iyikianneyim61 ilk ocean balik yağı almıştım set halinde imunol muttivitaminle birlikte gelmişti . 3 ay kullandık 1 kutu anca bitti zaten . Bizde pek bi işe yaramadı. Şimdi de 29 temuzdan beri nutrigen balık yağı ve nutrigen Supra multivitamin veriyorum. Sabah içerde açlık hissi akşam içerse boy uzatmasina yardımcı oluyormus. Yaklaşık 2 hafta oldu kullanali gözle görülür bir iştah açıklığı oldu kizimda. Çok memnunum
Masalina iyikianneyim61 Olmaz mı bacaklari normalde çok uzun bebeğimin göbeği de hiç çıkmayacak derecede yiyordu önceden . Şimdi bacakları etlendi göbeği de maşallah. Yemek yiyor 1 saat sonra anne mama diye pesimde dolanıyor.
iyikianneyim61 Masalina ayyy ndiyosunuz🤗🤗 bizim vitamin bitince bend3 alayim ins bized3 kiloda artış olur ya
Masalina iyikianneyim61 63.40 kuruşa almışım şuan 57.40 fiyatı. Hergun sabahlari veriyorum önemli olan düzenli verebilmek zaten ama bende nutrigen ise yaradi ama belki sizde başka birşey işe yarar .belli olmaz. Yorumlar hep kilo yaptığı yonundeydi o yüzden aldım bende
busrasilra14 Aselelifnur yani ben kilo yazmayi oek sevmiyorum canım. Bana gore gelisimi ve degerleri yerindeyse kilonun bir onemi yok. lakin bir kerelige mahsus yazayim 7ay 20 gunluk. 11700. ki bence fazla kilo da bazi seylere engel. Mesela cok hareketli bebegim cok istekli emeklemeye ama totosunu kaldiramiyor haliyle. Kilo cok oldugu icin ayakta daha az tutuyoruz falan. Dedigim gini sagliklari yerinde olsun da 🙏
Aselelifnur busrasilra14 aynen saglıgı yerinde cok sukur gelişim geriligi yok rabbşm evlatlarımızı esirgesin
Elif1010 Aselelifnur 8 aylıkken 9 kilo 78 cm di şuan 11 aylık daha kontrole gitmedik 12. Ay gideceğiz inşallah
_elmaliturtam Aselelifnur benim kızımda 8ay 19gunluk aynı kilo ve boy diyebilirim kilosu 7500 boyu70cm dediğiniz gibi maşallah iştahlı ve asssiiri ama assiri hareketli bir bebek. B12dusuk çıkmıştı geçen ay takviye kullanıyorum bı sıkıntımız yok çok şükür
ozlm57 Bebeğim 9 ayı biticek 6 tane dişi var ve kilosu 9,200 6 aylıkken 8,500 dü nerdeyse 3 ayda 1 kilo almış 😔
Aselelifnur Eeisitan bide beni dusun hep etraftan ay bu 8 aylıkmı ancak 6 aylık gibi duruyor diyorlar ama aile hekimimle gorustum kilosu normal boya vermiş dedi rahatlattı artık söylenenler takmıyorum
Nsbbndbr Aselelifnur geçen ay ki kontrolde 6. Ayımızda 8.400 dü boyu 68 di beni zorla emiyor bi emse doya doya daha fazla olacak kilosu ama ancak bu kadar aldırdım
Masalina Birdunyagezegen Nasıl resim atılır bilmiyorum ama ocean balık yağı eczanede 98 TL ben 40 45 e trendyoldan almıştım. Naçizane tavsiyem var eczaneden mecbur kalmadıkça almayın bişey . Fiyatları ucuruyorlar. Dükkan kirasini elektriği suyuda bize ortak cikariyorlar galiba 😁
iyikianneyim61 Birdunyagezegen arkadaşın yorumuna katiliyorum eczaneden almayin bende trendyoldan aldim ikisini orda daha uygun
Birdunyagezegen Masalina 😂😂 ya öyle ama eczane dışında bir yere guvenemem. İlaç ve takviyeler intrnette icerikleri farklı olabilir biraz tedirginjm