Csknaz Kızlar humana iyi geceler çayı kullanan var mi bebeğine bide uyku İcin neler yapıyorsun nolur yardım edin ne gece ne gündüz uyumuyor gazı kakasi geğirmek hepsi oluyo ama uyumuyor nolur yardım edin 😞 bebeğim 1 ay 17 günlük
Morfrenk Csknaz ağlamıyorsa, huzursuz değilse çokta sinirinizi yıpratmayın, uyumadan da büyüyorlar 🤪 kendimizden biliyorum
Nur1706 Csknaz benımde uyumuyor canım 55 günlüğüz bizde bugün mesela gunduz 2 saat harici uyumadı sıcaklarda etkılıyor galiba
Gamze1810 Csknaz yaz ayı bile olsa bebeginizin ayaklarını sıkı tutun ve aci elma yagi alın ayaklarının altına sürün ne kadar gaz cikarirsa cikarsin bebek tam olarak gazdan kurtulmuyor bide karnına yumuşak pamuklu bı bez sarın karnida sıcak dursun
Zeynepnefesinannesi Csknaz benim kızımda kolik bebekti aynı durumları yaşadım valla yapabileceğiniz pek bişey yok birde makatında iç dış çatlak varmış o yüzden de çok ağlıyordu doktorunuzla bi detaylı görüşün derim
Csknaz Morfrenk huysuz bi sıkıntısı olmamasına rağmen agliyor iste uyumuyor uyumadıkça sürekli emmek mama istiyor sırtım kalmadı beynim deseniz öylesine çok kötüyüm artık annemle zor yetişiyoruz 😥
Csknaz Nur1706 valla benimki de 2 saat uyudu bugun başka yok humana iyi geceler çayı aldı bakalım iyi gelir insallah deliksiz uyumayı özledim uyku yok ya sabah akşam ne olcak böyle 😢
Csknaz Gamze1810 sürekli çorapla zaten üstünden ince giydirmem yaz diye zıbını patikli donunu giyer hep ama çok huysuz çok
zeytingozlusaremm Ah ah gözümde canlanır mazi🥲aynısıydı valla hiç uyku yok hiç derdim yahu bir bebe uyumadan büyür mü korkardım hep BÖyle kalıcak diye 😁ama valla büyüyormuş şuan 8,5 aylık olduk elhamdulillah yavaş yavaş düzene giriyorlar biraz sabır inşallah
_caglabebek zeytingozlusaremm bende hep korkuyorum uyumazsa gelisemez diye ayy milletin bebekleri uyuyorrr kendikendine uyuyan bile var benimkiyle ugraski uyusun daha yeni gece uyumaya basladi 😁 zamanla geciyir gercekten
melike54 Csknaz çay için daha çok küçük bence kullanma, gece uykusunu denemeden önce Ilık duş sonrasında masaj yapabilirsin mama içiyosa mamasını değiştirebilirsin gaz damlası biogaia çok iyi deneyebilirsin aklıma baska bişey gelmiyo bende gazdan çok çekmiştim çok ağlıyodu bebeğim anne olmak zor ama çok güzel 🥰
Emir21_ melike54 ya bu dediğiniz gaz damlası kaka sorununa da iyi geliyor mu birde sağlık ocağı yazıyor mu
Csknaz melike54 evet çok güzel ama gaz vs hiç bişeyde sıkıntımız yok artık en son çağrem az verdim zaten azcik bi etki olsa bisey istemem 😢
_caglabebek Csknaz benimde simdi 3 ay 11 gunluk daha yeni yeni gece uykusu duzene girdi oluyor o aylarda evet zor ama gececek biz bi bayramda gece arabayla yolculuk yaptik ozaman gece uyudu ondan sonra duzene girdi uykusu 😁
Csknaz _caglabebek valla daha çok var o zamana ne bakınıyor ne oyun anlıyor insan bisey de yapamıyor uykusuzluktan ne yemek yapabiliyorum ne başka bisey tuvalete zor gider oldum 😥
melike54 Emir21_ tabi bağırsakları düzenliyo Çok iyi gelir. Yok canım yazdırılmıyo eczaneden alman lazım fiyatı 93 lira ben 3 aylık olana kadar kullandım
zeytingozlusaremm _caglabebek yok yok valla öyle bir gelişiyor ki şaşıyorsun ben takmıştım kafayı yicektm ama kesinlikle takmamak gerekiyormuş akısına bırakıverin gitsin🙃
Emir21_ melike54 ya bende mi kullansam acaba bir zararı olmaz dimi benimki iki günde bir üç günde bir yapıyor kakasını ya
_caglabebek zeytingozlusaremm evet takmamak lazim bende ilk baslarda neler neler takmistim simdi anliyorum sacmalamisim 😊 saglikli olsunlarda bebeklerimiz geeisi önemli degilmis
_caglabebek Csknaz cok iyi anliyorum seni bazen gece agliyasim geliyodu uykusuzluktan gececek ama sabret birde ven gaz damlasina baslamistim oda iyi geldi