Serapveminikleri Snhstn Kesinliklr aynen bende p şekilde benim bebekler kız olduğu için buna dikkat ediyorum ondan dolayı giyimi söyledim 🙏🏻
Snhstn Serapveminikleri kuzum kız bebek erkek bebek farketmiyor. Benim evladım erkek ama niye bir başkası görsün vücudunu. Bu konuda benim için işin açığı cinsiyet farketmiyor. Napalım artk bir dahaki ayda şeyhmus beye gideriz nasipse bi bakıcam.
Serapveminikleri Snhstn ben Mardinliyim Çömçeli inanki hepsine gittim bu Sana söylediklerim hem devlette hemde çok güzel detaylı bilgi veren dr lar aklında bulunsun
Serapveminikleri Snhstn inşallah beğenirsin de bu dertten kurtulursun gerçekten çok zor birşey dr bulamamak
Yagmuralmila Snhstn 3. Gün sarılık olması 10. Güne kadar riskli belkide o yüzden mama ver 10 güne kadar evde atlatsin die düşünmüş olabilir.. die sormuştum
devletkusu Aselllecre Merhaba peki bu hastanede önerdiğiniz doktor kim? Bizde Diyarbakır’a taşınıyoruz çocuk doktoru bulmamız lazım 🥰
Yagmursonrasitoprakkokusu Snhstn devlet hastanesi Eren Bey, tek geçerim kesinlikle. Biz de uzun bi arsyıştan sonra kendisine denk gelmiştik sorunumuzu o çözdü ve çok ilgili davrandı Allah razı olsun ondan
Aselllecre AliidilMomveli beyi bende duydum ama o sürekli serviste değil Bi poliklinik te Bi bebek yenidoğanda
Snhstn Aselllecre yok hayır ben 2 3 kere denk geldim. Denk geldim derken bir kere götürdüm memnun kalmadım bir sonrakilere onun da olduğu günlerde başka doktorları seçtim.