Cemreninannesi11 Sefes amin cnm inşallah benimde sütüm kesildi birden bire şimdi az az geliyor az çok demeden emziriyorum bende yine
Sefes Cemreninannesi11 kac saate bi emziriyosun bnm bebegim 10 dakika emip bırakır oldu.. doyuyomu doymuyor mu anlamıyorum… Offf offf aglıyor bazen cok derdinide bilemiyorum ilk bebegim
Cemreninannesi11 Sefes seninki 10 dakika emiyormuş cnm yine benimki 5 dakika zar zor emiyor bizimkide sürekli ağlıyordu krize giriyordu resmen bir kere mama verdim açmı acaba diye mamayı yiyince çocuk 4 saat uyudu
Sefes Cemreninannesi11 yaaa bu cocuklar niye böyle bedava süt var emsene iste… Rabbim herseyin hayrlsını versin ins
Medusafer pinar5595 kizim ilk gülücüğü 2.ayni doldurduktan sonra attı ama birniki defa sadece herkes çöl suratsız bu diyordu 3 aylıkken filan bilinçli gülmeye başladı şimdi 1 yaşında çok güleç hepimizi utandırdı
Sefes Cemreninannesi11 aynn canm yaa inan cok zorlanıyoruz cabuk gecer zaman diyorlar ama bakalm pek gecmiyo sanki
Cemreninannesi11 Sefes bu gece her saat uyandı 2.5 aylık bebeğim 7 yaşındaki kızımda sürekli uyanıp bişeyler istiyor bugün hayaletim geziyor evde resmen
Sefes Cemreninannesi11 aynn bnde öyleyim yaa uykusu 10 dakika inanır mısın uyumamak için direniyor zorla uyutuyrm oda 10 dakika ac oldugu için mi diye düşünüyorum artık doktor kontrolünde soracağım ama kesinlikle
Cemreninannesi11 Sefes ben doktorumuza videosunu çekip atmıştım ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyordu resmen deliriyordu ve böylelikle mamaya başladık
Sefes Cemreninannesi11 yani kısacası cocuklar ac öyle mi yapacak bısey yok mamaya devam edecek onlar iyi olsunda… Peki mamaya basladıktan sonra nasıl oldu
Cemreninannesi11 Sefes uykuları düzenli şimdi huysuz sürekli ağlayan bi bebek olmaktan çıktı şükür ama benm sütüm ilk kızımda da böyle olmuştu bnm sütüm çok olmuyor bide yaramıyor sütüm azalınca 2 aydan sonra ikisinde de mamaya başlamış oldum
Minikegem21 pinar5595 benim oğlum 2 ay 9 günlük 15 güne yakın oldu kahkaha atar gibi özellikle sabahları kalkınca aşırı keyifli gamzeleri Kurban olduğumun çok güzel gülüyor 🤗🤗🤗
Sefes Cemreninannesi11 inş bnmde düzene girer canm bu arada cok tesekkur ederim gercekten cok memnun oldum muhabbet ettik güzeldi….
Gizem_ar 5 aylıkta başladı oda zoraki yani her gören cok ciddi bi kız olacak dedi hala daha öyle herşeye herkese gülmez 😂😂