Girlpower Bunu nasıl kullanıyorsunuz ben parmağıma alıp damağına süreyim diyorum ama müsade etmiyor şapır şupur yiyor ya çok az değdirebiliyorum damağına🤯 hiçbir etkisini de görmedim ondan mı acaba🙄
Mbal Girlpower bak şimdi damağa mı dökmek gerekiyormuş. Nasıl olacak öyle bilemedim. Ben de pek etkisini görmüyorum ondan mı acaba?
Asl90 Girlpower aynı konudan muzdaribim 😂 ağzını asla açmaz oğlum parmağımı ıslatıyorum döküp olabildiğince sürmeye çalışıyorum kiyamet kopuyor tabi😂 parmak fırçasıylada denedim ama onu hiç yapamadım
Girlpower nneslihan işte ben de parmağıma parça parça döküp damağına süreyim diyorum ama diliyle toplayıp yiyor hemen 🤣
hakikizeytinyagi Girlpower demek bir şekilde değiyor çünkü rahatlıyorlar 😁 o yüzden aynı yöntem devam
nneslihan Girlpower ahaha bu bebeler hep aynı😀 parmak fırçayla deneyin birde parmağa göre daha kolay, tecrübeyle sabit😂
Girlpower Mbal valla bilmiyorum ki mantıken damağa sürmek gerekiyormuş gibi düşündüm direk yutunca mideye iniyor 🤣 acaba ağrı kesici gibi kana karışıp mı etki ediyor yoksa damağı uyuşturarak falan mı bilemiyorum ki
Mommy_Bird Mbal kızım çok seviyor sürekli istiyor bence rahatlatıyor ki getirip getirip veriyor bana 😏
Girlpower Asl90 benimki açıyor hele tadını alınca baya açıyor ama diliyle alıp yiyor hemen damağına sürmeye müsade etmiyor 😁
Mommy_Bird Girlpower yani sıkıntılı olduğu dönemlerde kendisi isteyerek açıyor ağzını birini verdiğimde 2.istiyor rahatlattığını düşünüyorum