3children1mom OmerinDefnesi Böyle durumda yüz üstü yatırıp sağ kol sol bacak çapraz şekilde arkada birlestirilir. Sol kol sağ bacak daha sonra da … Her iki tarafta çapraz şeklinde birbirne değdirilir. Sonra sırtına hafif masaj yapılır. Yoksa göğüs kafesi şişer huzursuz olur ağrı yapar.
OmerinDefnesi 3children1mom evet kayananm gillerde bu sekil bakıyor varmi yokmu diye ama ben yapamiyorum
3children1mom OmerinDefnesi Oturtmamak lazım ayından önce kaburgaları batıyor yani. Allah korusun böbreklere bile batabilir
OmerinDefnesi senamiray yeşil kaka geyrekten yaptıklarını bilmiyordum.Bebek üşütünce yeşil kaka yapar derler
OmerinDefnesi Miniknur benimde kayınvalidem yapıyor ayaklarından tutup sallıyor falan aklım çıkıyordu
3children1mom OmerinDefnesi Oyy kuzummm😍 Minnacık daha yerim ben onu 🥰 Dik tutmamaya dikkat et canım o hareketleri yapamıyorsan yüz üstü yatırıp sırtına yumuşak yumuşak masaj yapsan yine yeterli hem gazını da alır 😀
Sibelaslan senamiray sarı ve yeşil kaka annesi sütü alan bebeklerde notmal ki geyrekle alakası yok benim bebeğim 3,5 aylık sulu yeşil kaka yapıyo kaç doktor gördü norml sağlıklı annesi sütü alan bebek kakası dedi
OmerinDefnesi Sibelaslan evet sarı daha yaygın.Benim bebegimde sadece anne sütü alıyor sapsarı ve süt kesiği gibi kaka yapıyor
kbr-frk-ysf Yasemin38 aynen benim oğluma da olmuştu. Ovup ellerini ayaklarını birleştirince rahatladı yavrum. Ara sıra yapıyordum çok ağlayınca