bukaga Kızlar selam 4.5 aylık bebeğimin üst diş damağında beyaz bi nokta var 3 gündür geçmedi, bu ne olabilir yaşayan oldu mu
Karamel2020 bukaga benim kızımdada olur her diş öncesi beyaz bi nokta gözükür ardından bi ay içinde diş cıkar
Tgbkzn bukaga bu aylarda artık dişler aşağıya inmeye başlıyor damaklar sertleşiyor diş olabilir diye demiştim bilemedim rahatsız edici bir durumdamı beyazlık
Tgbkzn bukaga diş olabilir o zaman salyalar artar dişler kaşınmaya başlar sürekli ısırma isteği olur dudak çevresinde döküntü oluşur bu diş belirtisidir :) kakası cıvıklaşır korkma annesi inciniz geliyor hazırlıklı olun :))
bukaga Tgbkzn ay hadi insallah salyamız cok kasıntı cok kaka cıvık bir döküntü olmadı henüz hadi bakalım heyecanlıyız
bukaga Caglarass ciddi misinnn bizim daha hicbi disimiz cıkmadı o yüzden bilemedim ilk üst diş mi cıkar acaba
Tgbkzn bukaga ilk altlar çıkar alttan iki tane sonra üstler çıkar 2 tane ama bizim üst 4 tane çıkmıştı şimdi altların yanları çıkıyor bu aralar huysuzluk olur ara ara ateş olur kaşıntı için eline taze soğan verebilirsin yanında durmak şartıyla yakında patlar dişleri 🥰🥰🥰
Kocakgiller Benim kizimdada oldu alt disi cikacagi zaman beyaz minicik bi nokta smdide ustler cikiyor yine minik nokta olmustu❣🧸