SultanAnne Dn123 top belki 10tane renk renk boy boy var ama ı-ıh oda nafile😂 melodikaya bakacağım ,teşekkürler ☺️💐
SultanAnne sedaykn cırtcırtlı kitap, görselli kitap, konuşan kitap hepsi mevcut canım atıyor oynamıyor🤦🏻♀️ Ben günlük işlerimi yaparken bir süreliğine oyalayabilen bir şeyler arıyorum. Teşekkür ederim☺️💐
Aysen58 343423betb merhaba manyetik harfleri yiyebilirler mi bnm ki ne bulsa ağızda sert mi yani ona göre bende alacam da
SultanAnne Aysen58 benim oğlum abisinin manyetik alfabe setindeki bir harfin ön kısmını ağzında soymuş😕
343423betb Aysen58 ben izin vermiyorum en az on kez denedi hayır hayır dedim şimdi ağzına götürmek istiyor kendi kendine hayır diyo
Pankek SultanAnne Bizde de aynı durum var ve bugün artık çaresizliği hissettim. Kitap ısırmaktan kağıt yeme bağımlısı oldu. Kitaptan kağıdını alıp yiyor. Kumaş kitaba çok bakmıyor. Ben çözümü evin içine salmakla buldum geziyor dolapları açıp kapatıyor. Bugün 2 defa kavanoz kırdı. Dikkat süreleri yaşının 2 katı yani 2dk max.
SultanAnne Pankek dolap açıp kırmak dökmek benim oğlumda da var ama kendine zarar verecek diye korkuyorum aşırı meraklı bu sabah reçel kavanozunu kırdı 😫 artık bir şeyler olsa onun oyalamabileceği ama yok🤦🏻♀️
eymenugur_721 SultanAnne cnm benim bebeğim bugün bir yaşına girdi her telden oyuncak aldım ama nafile tencere kaşık caydanlik cezve tava bunlarla oynamayı çok seviyor ilk oglumda da aynı şeyleri yaşadım ikiside tencere tava delisi ver eline bı tencere bı kaşık çorba yapsın 🤣 sıfır masraf
SultanAnne eymenugur_721 ya ne güzel valla benm oğlum oynasa mutfağı sererim önüne ama yok asla oynamıyor🤦🏻♀️😂
Pankek SultanAnne Walla ben de diyorum benimkinde mi bir acayiplik var. 1 yaş oyunlar diyorum bakıyorum yapmaya çalışıyorum mutlaka bir pislik yapıp bozuyor. 7 aylıkken topları duvara yapıştırdım tutsun koparsın diye direk gitti koli bandını yaladı. Gösteriyorum yok o kimyasal yalanmalı zararlı ya