SultanAnne Hanımlar benim miniğim 1 yaşında ve oyuncaklarla pek alakası yok🤦🏻♀️ Var mı önerebileceğiniz oturup oynayabileceği dikkatini çekecek oyuncak vb. ☺️🌸
minibiranne SultanAnne alınan oyuncakların kutusu 😄 Maşrapa, poşet, kağıt havlu rulosu, tesbih 😅 He raeferinde oyuncak almayacağım deyip alan ben🥺
SultanAnne -Buse- valla hiç ilgisini çekmiyor ıslak mendili açıp mendilleri alıp yemek istiyor😂 tarağı başına vurup ağlıyor 🤦🏻♀️😂😂
SultanAnne minibiranne yok oğlum onlarla da ilgilenmiyor doğasında yok yani😂 sürekli bacağıma yapıışık 🤦🏻♀️
343423betb SultanAnne manyetik harfler ve şekiller ben yemek yaparken onlarla baya bi oyalanıyor ilk kez böyle bir şeyle vakit geçiriyor uzun uzun umarım sizde faydasını görürsünüz
SultanAnne 343423betb canım abisinin var ama yemek istiyor ağzına götürüyor vermiyorum oynasa amenna ama ağızda🤦🏻♀️
Aysen58 343423betb merhaba manyetik harfleri yiyebilirler mi bnm ki ne bulsa ağızda sert mi yani ona göre bende alacam da
UraSsmom SultanAnne Tava tencere çaydanlık en güzel oyuncaklarımız. Tabi çırpma telini de çok seviyoruz bide çöp poşetleri var es geçmemek lazım 😂
SultanAnne UraSsmom Allah Allah benim oğlanın neden ilgisini çekmiyor keşke oynasa mutfağı sererim önüne 😂😂
UraSsmom SultanAnne Valla ben oyuncak almıyorum artık napim bi dünya oyuncağı var o odaya tava taşıyo 😂
SultanAnne sedaykn benim oğlum tam olarak öyle bir umut araştırıp bakıyorum bulmak istiyorum yoksa kafayı yicem hep beni istiyor kucağımda veya bacağımda dolanıyor hiçbir şey yapamıyorum😰
SultanAnne Dn123 top belki 10tane renk renk boy boy var ama ı-ıh oda nafile😂 melodikaya bakacağım ,teşekkürler ☺️💐
sedaykn SultanAnne Kitapları sevdirebilirseniz çok rahat edersiniz. O yaşta kızımın uzun süre ilgilendiği tek şey kitaplardı. Bi de su oyunları. Su doldurup içine oyuncakları atıyordum. Bazen köpük falan yapıyordum.
SultanAnne sedaykn cırtcırtlı kitap, görselli kitap, konuşan kitap hepsi mevcut canım atıyor oynamıyor🤦🏻♀️ Ben günlük işlerimi yaparken bir süreliğine oyalayabilen bir şeyler arıyorum. Teşekkür ederim☺️💐