2cocuklu1anne 5 aylık kızım ocean aldım d3 Zeytinyağ var içinde zeytinyağ kokuyor Kaç fıs yapmam gerek… bide 400 ’le 600 arasındaki fark ne ??
ayazasaf 2cocuklu1anne 400 IU olan çocuklar için bir fıs yanağının içine sıkmamızı söyledi doktorumuz. 600-1000 IU yetişkinler için
Cns_28 2cocuklu1anne bebeklere 400 kullanılıyor diğerinin sanırım oranı fazla geliyor. Bir fıs yani 3 damla kullanılıyor 🌸
Bburcuu92 2cocuklu1anne merhaba, 400 ve 600 lük arasında doz farkı bulunmaktadır. 1 yaş altı çocuklar için 400uı verilmektedir.
Aselipekveannesi 2cocuklu1anne bende damla seklinde olanini aldim keske fislisini alsaydim ya kg basina 1 er damla olarak veriyorum bende demir ilacini bu bitince bende fislisini alayim
ayazasaf 2cocuklu1anne 600 fazla gelebilir biz 400 kulllandık. 600 IU olan daha büyük çocuklarda kullanılabilir ama 1 yaş altı için dozu fazla gelir
Aalya Aselipekveannesi ocean demir ilacının fıslısı yok 😅 yanlıs okudunuz sanırım. D3 damladan bahsediyor hanım efendi o hem damla hem fıs secenekli.
Minnak-anne Aselipekveannesi her kg basına bi damla cok fazla değil mi Yani cocugunuz 7 kg sa 7 damla mı veriyorsunuz
Ayalayay 2cocuklu1anne yanlış almışsın cnm bebeklere 400 olan kullanılıyor. 4 yaşında oğluma verdi 600 olanı büyükler için o
Minnak-anne 2cocuklu1anne eczaneye soyleyin size yardımcı olur cocugunuzun yasına ayına göre veriyorlar
ayazasaf 2cocuklu1anne eczaneden direkt alabiliyosunuz ocean ilaç olmadığı için reçeteye gerek yok ama 400 olmalı
Minnak-anne Aselipekveannesi yani bence cok fazla üç damla yla basladık hala da oyle veriyorum ben suan 12 aylık oda bir fıs demek
Aselipekveannesi Minnak-anne hadi ya neyse yarin doktora sorayim eger yanlis yaptiysam bayagi demir deposu dolmustur bebenin 😂😂
Cns_28 Aselipekveannesi bebekler için demir ilacı kilo başı bir damla doğru yapıyosunuz. D vitamini 3 damla onunla karıştırmış olabilir hanımefendi ☺️