Busegg Yenidoğan bebeklerin öpülmesini savunanlar merak ediyorum bunu mantıklı buluyo musunuz gerçekten? Anane babanne dede amca hala teyze nolucak falan diyenler. Ee yani yakın akrabanın sonu gelmiyo . Her gelene çocuğunuzu öptürüyo musunuz cidden
erzey Busegg aslaaaaaa 4 ay oldu bir kez erkek kardeşim öptü kıyameti kopardım nasıl kıyılır o bebeklere zaten bağışıklıkları çok zayıf çok çirkef olurum bu konuda kim olursa olsun
Eysar Busegg en gıcık olduğum şey öpme meselesi ya heleki bu zamanda ben kollarım gorumcek öpmeye yeltenir ölüyorum sinirden uyarıyorum yine yine
26262626 Busegg eşimin ailesine gittiğimizde sülale komple öpüyor herhalde. Kv hele tükürüklü tükürüklü öpüyor🤮sürekli elini yüzünü yıkıyorum. Gelince de banyo yaptırıyorum. Millete öptürmeyin götürmeyin içeri diyorum az anlasınlar diye ama nerde
Mom987 Busegg Hasta veya dudaginda ucuk olan birisi bebegi opmemeli ama bir öpücükten bir sey olmaz ki. Kucuk bir bebege minik bir buse konduruabilir yakinlarim ama dedigim gibi karsidaki kisi hasta olmayacak. Kaldı ki bağışıklık kazanmalari gerek.
annesinin_kizi erzey bana abartıyor sunuz gibime geldi Tamam hassas lar ama küçücük öpücğkten ne olur
Mom07374 erzey sadece anne ve babası öpebilir onun dışında ben de olay çıkartırım gerekirse biz de dişimizi fırçalayıp öyle öperiz belki sabah 1 kez
erzey Browni_61 saçmalıyor muyum?Bebeğimin kuzeni gripli yüzüne hapşırdı yavrum bronşit oldu bütün mikroplar ağızda siz ne diyorsunuz?
Cns_28 Browni_61 ne kadar kötü bir üslub !! Siz öptürün ama öptürmeyene saçmalıyorsun deme hakkını nerden buluyorsunuz ki. Normalde bizlerin bile öpmesi birbirini görüyoruz bulaşıcı hastalıklara nasıl davetiye çıkartıyor. Ne kadar bilimsel bir bilginiz var bu konudaki saçmalıyorsunuz diyebiliyorsunuz. Ağızdan neler bulaşabileceğini biliyor musunuz. Diş iltihabının kalpte sıkıntılara yol açabildiğini falan. Neyse siz ne yaparsanız yapın ama yapmayanlara azıcık saygınız olsun lütfen 🤦🏻♀️
Deletedmom99886 Browni_61 Şaka mısınız? Bence siz saçmalıyorsunuz. Bir bebek öpüldü ve uçuk yüzünden vefat etti bundan bilginiz var mi? Bebeğiniz rahatsızlanca yada cildinde bir şeyler çıksa şey mi diyeceksiniz olsun ya ben saçmalamayın yeter ki mi?
Busegg Browni_61 neden öyle düşünüyosunuz? Ağız en pis organımız. Neden hassas cildi tükürüğe maruz kalsın ki. Ayrıca ufacık öpmese noluyo ? Kimse çocuğu öpmedi diye ölmez heralde öpülmesinde o kadar risk varken öpmese ne yani? Bunu anlamıyorum öpmeyince sevemiyolar mı
Browni_61 erzey Hasta birine öptürmeyin tabi ama hasta vs deilse kardeşiniz öptü die kıyameti koparrmnz sacma saglklı biri bebeğinize bi opucuk kondurdu die bişey olmaz abartmayın
Heyecandorukta Busegg babaannesi opmeye kalkti cok pis tersledim. Koronayi geçtim bir de agzimizdaki diger mikroplara da açiklar uçuk gibi… babaannemiz baya kirildi bana ama artik yuzunden ve elinden opemiyor bana bakip “tamam tamam kolundan opucem” falan diyor. Benim ailemde zaten bebek öpülmez 1. Derece akraba da olsa
Milkaaa Heyecandorukta helâl olsun o aileye canım benm kaynana görümce tükürük lu bide öpüyo utanmiyolar da benden ya gözümün önünde onlara ıyy bakışı atıyorum artık ayalardır söylüyorum yapiyoalr ben söylemekten utandım artık onlar yapmaktan bikmadi
Browni_61 Cns_28 herkes bebeğini düşünür ama kardeşm ufak bi öpücük kondurdu die ortalıgı ayaga kaldırmam mesela.Hasta falan olur tabiki öpmesin ama aksi halde abartı dieri
Busegg Browni_61 bilemeyiz ki ağızda olan bi çürük bile enfeksiyona neden olabilir insanın en pis yeri ağzıymış
erzey Browni_61 şu korona döneminde kimin hasta kimin taşıyıcı olduğunu bilemiyoruz maalesef koronadan önce bile hayatımda bir kez bile bir bebeği öpmedim kıyamadım
annesinin_kizi Busegg canım mecbur öpecekler bebek o torunu yeğeni mecbur yani Ama şunları engelleyebilirsin hasta olurlar ağızlarında yara olur onlara müsaade etme Ama benim bebeğimi kesinlikle öpemezler diyenleri de aşırı saçma buluyorum Hatta gülüyorum
Cns_28 Browni_61 tamam kaldırmayın bu sizin kararınız buna da kalkıp “saçmalıyorsunuz” gibi bir kelime asla kullanılmamalı. o sizin kararınız. Bende bunu anlamıyorum ben bebeğimi öptürmek istemiyorum diye saçmalamış olmuyorum. Bu sakınmakta değil hele böyle bir dönemde öpmeden sevsinler yani.
Browni_61 Deletedmom99886 ucuklu veya hasta birine opturmem.Ama hiçbirşeyi olmayan kardeşim optü diede ortalığı inletmem
Balbocegimm Busegg gelen sene eylülde doğdu oğlum pandemiden dolayı babaanne anneanne dedeler ve amcası geldi sadece. Amcası uzunca süre çalışıyorum diye kucağına bile almak istemedi. Aklı selim biri olarak. Babaannesi de köyden geldi diye maskeyle durdu yanında uzunca süre. Kendini toparlayana kadar kimse öyle şapur şupur öpmeyi bırak maskesiz almadı kucağına. Ha ne oldu biz yine de 20 günlükken bebeğimde dahil covid olduk 😂 artık trajikomik geliyor.
Browni_61 Cns_28 Olayı yanlış anladınz bn öpturmek istemiyo die deil kardeşine olan tepkisine sacmalıyosn dedm
kahvekokusuu Busegg 1 yaşında daha dün markete gittik orda biri gördü öpmek icin yanasti müsade etmedim yeni dogdugunda da kimseyi uyarmama gerek kalmamıştı zaten herkes anlayışlı oldu bu konuda
Cns_28 kahvekokusuu şaka gibi ya yani ben böyle bir dönemde olmamızı bırakın, normal hastalıksız bir zamanda bile tanımadığım bir bebeği asla temas ederek sevmem, insanlar şaşırmış ya 🤦🏻♀️
Doga_sever Busegg 16. Ayina kadar izin vermedim. Zaten izin versem bile ailelerimiz bu konuda cok bilincli opmeye kiyamadilar. Suan 22 aylik hala opmek konusunda cekiniyorlar. Bazen dayanamayip yumusak opuyorlar.