zynn 3 gun kurali şöyle: ilk yogurtla baslayin mesela yogurt verdiginiz gun baska bir sey vermeyin yogurdun 1.ci gunu 1 cay kasigi yogurt,2.ci gunu 1 tatli kasigi,3.cu gunu ise 1 yemek kasigi seklinde olucak. Puturlu yedirmeye calis verecegin sebzeleride canim mesela yogurt tadimi bittikten sonra patates oda bittikten sonra havuc sonra balkabagi(bulabilirsen eger) brokoli(bulabilirsen) enginar,kapya biber,yesil kabak,bezelye verebilirsin. Mesela patates tadimini bitirdiniz 3 gun bitti 4.cu gun havuc verecegin zaman patates+havuc seklinde verebilirsin bize doktorumuz o sekilde yapabilursin demisti alerji testini gectigin seyi yenu birseyle tanistirirken ilave edebilirsin demisti. Daha sonra meyvelere geciceksin meyveleri cam rendeden gec canim onlarda elma,armut,muz,ananas falan verebilirsin. Yalniz dikkat et cilek,kivi gibi meyveler alerjik meyveler onlara dikkat et 1 yastan once verilmemesi gerek. Yogurdu ben sutcuden 5 lt sut alip kaynatip mayaliyorum 1 lt kavanozlara o 1 tanesi bitince yeni sutu acip mayaliyorum o sekilde yapiyorum yigurdu. 2 yasindan once sut yoktu demissiniz evet dogru lâkin işlenmis sut urunleri verilebiliyor eger yogurda alerjisi yoksa yani tadimlar bittikten sonra yogurtlu corbalar verebilirsin yogurt lor peyniri normal peynir bunlar islem goren urunler normal sut kalsiyum yada demir eksikligi yapiyormus oyuzden normal sut verilmez inek sutu olarak. Tadimlar 1 ay suruyor daha sonra kahvalti ara ogun meyve saati aksam yemegi olarak gidiceksiniz aralarda yine anne sutu veya formul mama seklinde. Ama tadimlar bittiktwn sonra. Bir sey vericeginiz gun alerji testini gecmeden baska bir sey vermeyin cunku neye alerjisi olup olmadigini anlamazsiniz yoksa alerji yaparsa