Dabakinci Senayigitali evet yazmıştım aslında daha önce gercekten öneririm bir iki günde etki ediyor düzenli kullanınca 👍
selinnn-29 Dabakinci ç faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
Krispii Asrinbaby çevre okadar etkiliyor ki insanı geçenlerde kaynanamın yakın arkadaşı emziriyor Muş’un ki diyor evet dedim bizgörmüyoruz da dedi sağıp veriyorum senin görmen gerekmez dedim 🙄
selinnn-29 kayracanim faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
AltinTop selinnn-29 ben de kararsızım, ilacı almayı bırakırsan süt kesiliyor diye duydum o yüzden korkuyorum almaya😭😭 Deneyen bir anne yazarsa çok memnun olurum🙏🙏
selinnn-29 Dabakinci faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
selinnn-29 Asrinbaby faydası oldu mu? Ne yapsam olmuyor, son çare ama korkuyorum olan süte etki etmesin. Faydalı olsa herkes içer
Selvaelyennn Dabakinci ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok çok memnunumm. Birde mesela günde 3 kere kullanılması gerekiyor ben bir kere kullanmama rağmen memnunum çok. Emzirme hemşiremizde çok ritavsiye etmişti bize bu damlayı
meltemacar Miniminianne Benimde sutum neredeyse kesilmisti gece ictim damladan ve su an size bebegimi emzirerek cevap yazıyorum kesinlikle kullanin bana doktorum vermişti ama sutum var diye kullanmamıştım şimdi duzenli olarak kullanacağım kesin 🍀