SenaYde Bende bebek mucveri yapıyorum kabakla havucun suyunu sıkıp un ve yumrtayla karıştırıp hafif yagda pişiriyorm
Liya61- Fitifiti sevzelerin cogunun tadını biliyor artık corba yaparken sebze corbası havuc kabak patates koyuyorm blendrdan geçiriyorm onları sonra tkrr kaynatıyorm kemık suyu koyarak güzl de yiyo tadlarını bliyor artk ama karısımını ypıyorm
Yasemin38 busrasilra14 hayır canım küçük parçalar halinde veriyorum. Bulamaç gibi yapınca hoşlanmıyor yemeyi. O yüzden taneli veriyorum
Dorukkkk annesinin_kizi kesinlikle 7 olduk bizimle birlikte kahvaltı yapıyor peynir yumurta pişiriyom ona özel azck ekmek içiyle yediriyom
annesinin_kizi Dorukkkk çok doğru yapıyorsun canım 👍 Bebek cıvık şeyler yemeye alışınca Pütürlü yiyemiyor Şimdiden alıştırma iyi olmuş 😊
Pembepanterr Liya61- Tattırmaktan bahsetmiyorum bulamaca alıştırdığınız için ilerde ayrı yemek istemeyecek bulamaç yapmak zorunda kalacakaınız yine 😊
Liya61- Pembepanterr tamam işde tattırmıyorum tadlarınj en azındanbiliyor yedi hepsini tek tek onu kasdediyorum :) tek tekde yiyor mix de yiyor her türlü yiyo cocugum cok sükür🤲🏻🧿
Pembepanterr Liya61- Siz bilirsiniz madem yiyor neden bulamaç şeklinde veriyorsunuz ki bunu diyorum bende bir anda ona alışırsa döndürmesi zor olur tekliye bi ara iyice ezip vermiştim hemen alıştı sonra pütürlüye geçerken zorlanmıştım hemen döndürmüştüm alışmadan 😊🌸Tabi kendi kararınız siz daha iyi bilirsiniz
DenizSerap Pankek yapabilirsiniz yumurtanın sarısı,yoğurt ve Muz tatlandırıcı olarak biraz pekmez,az karbonat katıp sonra minik minik verin eline😻