fatima Scanli işte gaz yapanları yemeyeceksin canım biraz sabr.. yeşil mercimek gaz yapıyor evet kırmızıda birde yemeklerine çorbalarına salatana kimyon katıp yemeyi denesene .. bende çok işe yaramıştı. gazı kesti direkt
Cicegiburnundaanne Scanli ben onu icmedgim gun sutum az geliyor ama hergun 3 litre su ve 3 4 bardak kimyon icersem rezenede olur ck ii geliyo
Scanli Cicegiburnundaanne su bende çok içiyorum. Zaten emzirmekten midir bilmem ama içim yanıyor resmen susuzluktan 😂
Belinayyy Papatyam suan 82 gunluk dedigim gibi aman ben yemesemde olur gaz sancisi cekmesin yeterki kafasindaydim ama 6 gundur yiyorum ne olursa sadece cok gaz yapcak seyleri yemiyorum kuru fasulye gibi
Scanli Belinayyy teşekkürler canım. Haklısın ilerde daha farklı olabilir yemeyince. Kimyon çayını daha fazla tüketeyim bende.
Aybukealtintas Scanli oglum 5 ay 8 günlük, bugune kadar hiç onu yemiyim bunu yemiyim yapmadık biz herseyden yiyorum
Jelibon Scanli kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor sanırım benim bebeğimi pek etkilemiyor yediklerim. Gazlı bebek hep gazlı bence.