Askimkizim Eymencvk evet 5 damla kaşıkla veriyordum yemekten sonra. Aynı anda calpol de verdim bi sorun yaşamadım
Eymencvk Askimkizim başka bi şurubufa var bekleyip arayla vereyim birde öyle deneyelim inş sorunsuz olur bundan sonrası
Miaydin Eymencvk maalesef bebeklerimize kıyamıyoruz en ufak şeyde olsa benim başıma gelsin ona gelmesin diyoruz inşallah bir an önce iyileşir 🌸🌸 yeniden deneyecekseniz bu sefer miktarı azaltın derim bebişi yormasın 👼🏻
Eymencvk Miaydin evet azaltarak yapacağım çokk teşekkür ederim söyledklernizde haklısnız insan kıyamıyor 😍
Prensescik Eymencvk Onun yerine zatiden kullan canım o 6 aydan sonra kullanılıyor kilo başı 1 damla veriyorsun
Eymencvk Prensescik boğazlaronda akıntı balgam var zaditen sadece elerjik rinit. Nezl göz iltihabında kullanılıyor denildi
Ltprknn Eymencvk çocuk doktoru mu bunu veren? Alerji ve immünoloji bölümüne gidin lütfen tereddüt yaşıyorsanız
Serapo Eymencvk ofaaa diyeceğim bize de alerjisi var diye verdi almadım.. şimdi alerji ilacımı öksürük ilacımı…….
Eymencvk Serapo içeriklerni okudum vala nasıl bir damlaysa hepsi yazıpyr nerdeyse balgaö ve öksürüğüde yumşrıyormus