252525 2 aylık bebeğimi battaniye de sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyo daldiktan sonrada küçük beşiğinde sürekli salliayark uyutryz kolik bebek
Teemo07 252525 bizde yeni huy edindik. 1 haftadır o şekilde susuyor. Bizimki de kolik ama artık 4 aylık. Tabi hala gaz sancısı çekiyor. Hamak almayı düşünüyorum artık eve.
Minikkusuumm 252525 bian önce bırak bence yorulunca uyuycak mecbur benim bebeğimde ayakta sallamadan uyumazdı artik evde çok bunaldık arabada kucakta vs oynatarak uyutuyorum disarda
Ozaymus-21 252525 youtube de mozart eşliğinde beyaz gürültü müzigi var canım uykusu geldiğinde omzuna al müziğide aç uyutt ben öyle unutturdumm
Omom Selinglr benimki 9 kilo. Kol kası yaptık 😂 şaka bir yana böyle alışınca kolay kolay vazgeçmiyorlar nasıl unutturacağım ben de bilmiyorum.
[silindi] Selinglr 10 kiloydu vallahi kollarımız kopuyodu alıştırmadan uyku eğitimi verdim kurtuldum.
252525 Teemo07 https://www.e-bebek.com/safemom-safemom-ahsap-hamak-coffee-p-sfm-022021/ bu beşigi düşünüyorum bende ama battniye de sallama gibi olurmu acaba
Busee04 252525 bende battaniye de sallıyordum bu beşiği aldım sallaması kolay oluyor iyi olmuştu artık sallanmıyor memede uyumaya alıştı anca 1 2 ay kullandık istersen daha uyguna sana verebilirim 🙏
Teemo07 252525 aaa bu güzelmiş. Bak bende benim bulduğumu göndereyim sana Vazgeçtim seninki daha güzelmiş. Belki kenarları biraz daraltırsan örtü gibi olabilir. Etrafı daha çok kapanır. Anne karnı hissi alıyorlar sanırım.
Quinmom 252525 hiç boşa para verme ben aldım asla onu kabul edip susmadı battamiyeyi biliyor resmen kuzenimin eşi de aldı bunu oda susturamadı boş boş şimdi yatiyo evde bende iyi yorum almıştım bakarken ama olmadı canım
Mom587 252525 bnim kolik bebeğim kucakda pış pışla uyuyordu. Bana o dönem bi hemşire çocuğu nasıl uyuturaaniz uyuyun yeterki uyutun demisdi. Boşver takma kafana