Ozgecanmevsim Kızlar dolap uygulamasından reflü yatağı aldım kılıf fermuarlı ama çıkmıyor. Yatağı komple makinaya atsam hassas yıkamada, yatağın şekli bozulur mı kullananlar nasıl temizliyor
Splash-Splash-Love Ozgecanmevsim Ben bimden almıştım kollarını da çıkarıp hassas ayarda yıkamıştım. Hiç bisey olmadı.
-Gizem- Ozgecanmevsim o markayı bilmiyorum da bendekinin sadece kılıfını yıkamıştım 30da takınca biraz kastı
cocomelon Ozgecanmevsim bizimkide bundan maalesef makinede yıkanacağını sanmıyorum ben bir kere kuru temizlemeye verdim güzel olmuştu şimdide halı yıkamacı arkadaş var elinde yıkayacaktı henüz almadık iyi gelir umarım
Ozgecanmevsim  -Gizem- !ürün bu kızlar sizce napmalıyım nasıl temizleyeyim komple makinaya atsam içindeki süngerle elyaf bozulur mu ki
-Gizem- Ozgecanmevsim resim görünmüyor ama 20de yıkayın bence kullanırken de üstüne örtü örtün ben örtüyle kullanmıştım
-Gizem- Ozgecanmevsim fotoyu şimdi gördüm çok güzelmiş güle güle kullanın. Daha sıcak olunca çekebilir belki şekli bozulur 30dereceyi geçirmeyin
Ozgecanmevsim ataninannesii süngeri ve elyafı çıkarıp kalan kısmı mı makineye atıyosunuz ve kaç derecede yıkadınız
Ozgecanmevsim ataninannesii bende şimdi makinada yıkadım ama sanki yatılan yerindeki elyaflar bozulmuş gibi ya düzelir mi yatağın şekli kuruyunca
ataninannesii Ozgecanmevsim bizimki başlarda oyle olmadi ama yikadikca zamanla oldu. yikamama sansim da yoktu maalesef bebeğim cok kustugu ve yerledigi icin