Maviyesil121212 _BirAnne hadiii ben de bu sefer kesin kendi sancımla gelecek demiştim ilkinde böyle şeyler yaşamayınca, insallah suniye gerek kalmaz
_BirAnne Maviyesil121212 ay hadi insallah hakkında hayırlısı neyse o olsun ben yine beklicektim hiç sancım yoktu su sızmam var diye doğurduk zorla 😀
Maviyesil121212 Burcu35 açılmanız mı ilerlememişti ? Benim ebem de sancıların sıklaştıgında ya da suyun geldiğinde hemen gel dedi, nişan için normal demişti ama ben devamlı olacağını bilmiyordum nişanın
Burcu35 Maviyesil121212 Yok benim tansiyonum düşmüştü 6 saat boyuncada bebeğim kıpırdamadı o yüzden sezaryen olmuştum. Aslında bu yüzden yazmak istemedim size ama benim kendi tansiyonumla alakalı sorunum var zaten hep sizi korkutmak giib olmasın
Pinar_04 Maviyesil121212 oda olacak inşallah gazsız bi bebiş olur inşll onun büyüdüğünü göreceksin her anın tadını yaşa canm
EmineYilmaz Maviyesil121212 nişanım sabah 11 giib geldi. 12 saat sonra sancılarım sıklaştı 4 saat sonra doğum yaptım
Ebrugoktug08 Maviyesil121212 benim suyumla birlikte gelmişti nişanımda gece suyum doğum olana kadar devam etti nişan bi daha olmadı zaten sancılarım gelmeye başladı hastanede normal doğurdum suni almadan
Oznurcoskun Maviyesil121212 nişan gelmesi normal sonra sancın geliyor kesen patlıyor bende öyle olmuştu
Missyloves Maviyesil121212 Normal başlamış dogumunuz . Su gelirse daha kolay oluyor açıklığınız artmıştır
Maviyesil121212 Missyloves cok hafif hafif adet sancısı gibi giriyor ara ara ama süre tutmadım düzenli mi bilmiyorum
Maviyesil121212 Burcu35 yok Estağfirullah tabi olacağa çare yok; benim son anda başka bir aksilik olmazda (kalp ritmi vs ) normal olur sanırım ilki de normaldi
MeryeminAnnsi Maviyesil121212 sancidan dolayi ufak ufak kanamalar normal nisan da olabilir benim suyum gelmisti dogum basladi