_BirAnne Maviyesil121212 benim nişanım geldi iki cm açıklığım vardı ama bir hafta sonra suniyle doğurdum
Maviyesil121212 _BirAnne hadiii ben de bu sefer kesin kendi sancımla gelecek demiştim ilkinde böyle şeyler yaşamayınca, insallah suniye gerek kalmaz
alinaannee Maviyesil121212 doktor muayenesinden sonra az az kan gelmeye başlamıştı sümüksü. Öğleden sonra muayene olmuştum hafif hafif sancılar da başlamıştı gece daha yoğun oldu sabah Doğum olmuştı 🌸🧚♀️
alinaannee Maviyesil121212 inşallah en kolay şekilde olur zaten ikinciymiş daha rahat olur diyorlar 🌸🧚♀️
Burcu35 Maviyesil121212 Benim bir kez akıntı şeklinde gelmişti nişanım kanlı kahverengi değişikti. Hemen doktora uçmuştuk ama sancını yada suyunu beklicez demişti bana. Ondan 3 gün sonrada sezaryen doğum yapmak zorunda kalmıştım. Devamlı gelir mi bilmiyorum ama bekleyin bakalım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Maviyesil121212 Burcu35 açılmanız mı ilerlememişti ? Benim ebem de sancıların sıklaştıgında ya da suyun geldiğinde hemen gel dedi, nişan için normal demişti ama ben devamlı olacağını bilmiyordum nişanın
Arya0620 Maviyesil121212 benimde aynısı geldi ben 50 gün önce doğum yaptım senin gibi nişanım geldi akşam da sancılandim doğuma gittim dikkat et bı kaç güne
_BirAnne Maviyesil121212 ay hadi insallah hakkında hayırlısı neyse o olsun ben yine beklicektim hiç sancım yoktu su sızmam var diye doğurduk zorla 😀
Burcu35 Maviyesil121212 Yok benim tansiyonum düşmüştü 6 saat boyuncada bebeğim kıpırdamadı o yüzden sezaryen olmuştum. Aslında bu yüzden yazmak istemedim size ama benim kendi tansiyonumla alakalı sorunum var zaten hep sizi korkutmak giib olmasın
Pinar_04 Maviyesil121212 oda olacak inşallah gazsız bi bebiş olur inşll onun büyüdüğünü göreceksin her anın tadını yaşa canm
EmineYilmaz Maviyesil121212 nişanım sabah 11 giib geldi. 12 saat sonra sancılarım sıklaştı 4 saat sonra doğum yaptım
Ebrugoktug08 Maviyesil121212 benim suyumla birlikte gelmişti nişanımda gece suyum doğum olana kadar devam etti nişan bi daha olmadı zaten sancılarım gelmeye başladı hastanede normal doğurdum suni almadan