Tahannesi25 Dryadrya dere otu kesinlikle arttırıyor , badem , ceviz , bol bol su , protein et tavuk ne olursa , kısır
Dryadrya Minisinannesiii sanki emziriyorum ama hic bebegime gecmiykr gibi kilo almiyor mama kullanmaya baslamistim biraktim
Neslialp Dondurmalı irmik tavsiye ederim birde karpuz . Daha yağlı kaliteli olsun istersen et , ceviz badem 😊
Minisinannesiii Dryadrya benmde ayni sekil kuru yemis findik ceviz ye dediler yağlandirir dediler ama faydasi yok
Tahannesi25 Dryadrya ama şu en önemli faktör alıştırmaya çalış kendini sevdiğin bardakları iç hoşuna gidecek şeylerle, su cidden faydalı kabızlık yönünden bile olsa süt açısından da hem bebeğimizn su alımı için
KutayinAnnesiii Sütünüzü kalitesini arttırmak için çerez tüketebilirsiniz kaju fındık badem gibi. Sütünüzü arttırmak için bol bol su tüketmeniz gerekiyor su içemiyorsanız bol bol karpuz tüketin çok faydası var. Ve bebeğinizi sık sık emzirin ki sütünüz sürekli üretime geçsin 🤗
Dryadrya KutayinAnnesiii karpuz cok tuketiyorum sut iciyorum sivi alimjm fazla ama suyu tek basina icemiyorum cok gercekten bide surekli emziriyorum ama kizimin cis sayisi cok fazla azaldi gunde bir bez degistiryoum iki gundur ama doyduguna da eminim uzun sure emiyor uyuya kaliyor havalarin sicakligindan mi acaba
Dryadrya Minisinannesiii mama vermistim iki hafta kadar bu seferde meme reddi yasadim mamayi braktim oyle olunca anne sutu alsin diye bu seferde kilo veriyor fazla fazla ne yapacagimi sasirdim o ladar stresliyim kk
Minisinannesiii Dryadrya ben sey yapiyorum günde 1 defa uykuya geçmeden önce veriyorum nadiren de sabah uyaninca göğüsüm dolmadiysa eğer uykuya geçmeden önce verince kilo aldiriyomus diye duydum meme reddi yaşamaya çok müsaittik bende o şekilde yaptm bi ara hiç emmek istemiyodu