Deletedmom116 Merhaba, benim oglum 2 ay 18 günlük bende sizinle ayni durumdaydim sayilir. Öncelikle etrafa karşi kullaginizi kapattin lütfen ve stres yapmamaya calisin cünkü siz ne kadar stres yapsaniz ve üzülseniz bu evladiniza yansir ve daha huysuz olur. Şuanda bebeklerimiz aşiri hizli büyüyor ve bir cok atak durumu oluyor bu yüzden 15 dk da bir bile emmek isteyebilir ve siz 2 saati beklerseniz gelişimini olumsuz etkilersiniz. Doktorlarin bebek emmesi ile ilgili cok az bilgisi var mahlesef, benim doktorumda 2 saate bir emzir demisti.. Eğer bebeginiz agliyorsa önce altini kontrol edin, başka şekilde sakinlestirmeye calisin, karninin üstüne yatirmak gaz sancisina iyi geliyor, belki uyku geliyordur, ama baktiniz baska sekilde sakinlesmiyor ozaman tekrar acikmis veya doymamis olabilir ki Anne sütü dogal oldugu icin cok cabuk sindirilir. Ben hic saate bakmiyorum bebegim agliyinca diger unsurlari kontrol ettikten sonra emziriyorum. Sizde sütüm yetmez diye mi endişelenmeyin emin olun ki yeticek.