Eswaq Kizlar oğlum 19 aylık ama i sürekli pipisnde o davranışı unutması ocin ne yapabilirim yada sizler neler yaptınız
Pembepanterr Eswaq Üstüne gitmeyin siz yasakladıkça yada engelledikçe daha çok merak edecek kendi haline bırakın keşfetsin
ATC Eswaq aa şu 2 haftadır mahvoldum 29 aylık oğlum haftaya tuvalet eğitimi vermeye çalışıcam 2 haftadır sürekli bezinden pipisini çıkarıp işiyo bezden çıkmak istiyor diye düşünüyorum
yavrukussss Eswaq benimkide yapıyor ben sürekli eve annecim pipin evet diyorum 😂 eğer kakasını yaptiysa eşimden yardım alıyorum bu durumda geliemisin ellerini tutabilir misin falan diye yoksa bulastiriyor her yere tanıtıyorum yani çünkü tanıyor kesfediyoe normal bence söyleyin evet o senin pipin çiş yapıyorsun onunla falan başka bir çözüm yolu varmıdır bilemiyorum
Eswaq Pembepanterr Ama bu bayagidir War ve bazen farkı da olmasam da kakasını çıkarıyor oralara sürdüğünü görüyorum Kizlar 😔 Kizlar 😔 Kizlar 😔
Pembepanterr Eswaq Haha afedersiniz güldüm bezini indiriyor yani komple 😀 çıtçıtlı zıbın giydirseniz onu çözebiliyor mu
Eswaq ATC bez giydirmek artık bana azap oluyor [bilinmeyen] yok bezin altından kakasını alıp cikiriyor 😔 [bilinmeyen] yok bezin altından kakasını alıp cikiriyor 😔
Pembepanterr Eswaq Takip edeceksiniz başka çaresi yok yaptığı an çıkarın bezi rahatsız oluyordur biz 17 aylığız yaptığı zaman hemen bezini değiştiriyorum bizimkinde öyle bir huy yok ama belki rahatsız olsa bezini çıkarmak ister bence sizin bebeğiniz farketmiyorsanız kakayı poposunu yaktığı için cıkarmak istiyo olabilir
ikizbabymom Eswaq rahatsız okuyodur o zaman şu an pipisiyle oynamak haz vermez telaş etmeyin merak ediyo sadece benim oğlumda 22 aylık ve besini açtığım zaman pipisini çekiştiriyo keşfediyolar vücutlarını
Nihal1341 Eswaq biz mayasır diyoruz acaba öyle bişey olmuş olabilir mi çünkü ablamın oğlu da sürekli oynuyordu mayasır çıktı kaşındığı için sürekli oynuyomuş bence bi muayene yaptırın derim 🤗