Serap0088 Kızlar 7 aylık bebek kilosu kaç olması lazım bebekleriniz kaç kilo teşekkür ederim 🌼 Benimki 3 kilo doğdu 7 aylık 7 kilo Dr iyi dedi ama cevredekiler zayıf diyor
dominantteyze Serap0088 benimkide 8 kilo boyuda 65 biz eşimle uzunuz bebegm minyon benimkinede küçük kalmış diyolar gülüp geçiyorum hiç takmıyorm onları sağlıklıya bana yeter
Astuna Serap0088 ah bacim bnde ayni durumdayim 3750 dogdu sarilik vs oldu 4 bes ay uzadi basta sutum gelmedi vs vs suan 7200 kiyafetle .boyu 68 cm kayanamlar gorunce hic buyumemis falan dedi doktora soruyoz cok iyi dio psikolojikmen banada kuucuk gelio artik bebegime surekli bsieyler yedirme ihtiyacı duyuyorum ek gidaya bile 5. Ayda basladim
Hazal8 Serap0088 kimseyi dinleme yemegini yedikten sonra dert etme benimde oğlum zayıftı herkes zayıf sütün yaramıyor diyodu gittim 4 aylık bebege mama verip süten kestim baktım halen zayıf diyolar 6 aylıkken miletin aklına uyup abuk subuk şeyler yedirip kapız yaptım midesini bozdum hep cahillik 18 aylık gayet iyi yiyiyor zayıf olsun ne olcak allah kilodan bahsedenlerin bin belasını versin
Lidya-t Serap0088 Sağlıklıysa hiç takmam 13 aylık 9 kilo kızım anasına çekmiş diyorum zayıf diyenlere.Ben de 45 kiloyum yapacak bir şey yok
busrasilra14 Serap0088 cevredeki herkes cok biliyor. Benimkide 7bucuk aylik ve baya onden gidiyor. Ama cevredekiler ona da konusuyor. Ee bu coxuk emekliyemsz ee yuruyemez ee poposunu kaldiramaz ee zayiflamadimi hala. Yani Allahim vermis agiz diye herkes konusuyor kimse susmak icin kullanmiyor. Bosver sen sagligi gelisimi degerleri yerindeyse sorun yok 😍
_elmaliturtam Serap0088 7aylikken 6300du kızım enfeksiyon ve alerjiden dolayı kilo alamamış bunca zaman. Şimdi yediklerime dikkat ediyorum enfeksiyonda geçti şükür toparliyoruz. Sağlığında herhangi bir sıkıntı yoksa dert etmeyin hiç çevremdekiler her şişman bebegi sağlıklı zannediyo tuhaf insanlar
mutlukalp21 _elmaliturtam benim kızım da 7 aylık 6400 kg. Enfeksiyon yada alerji olduğunu nasıl anladınız acaba? Kilo olarak zayıf mı doğum kilosu 3 kılı idi.
Tosbiiikk Serap0088 Ay insanlara takılırsan ohooooo. Size ne millet. Sağlıklı olsun yeter elbet kilo alcak kilo vercek çocuk bu yaa
Tatlim Serap0088 7 aylıkken 12 kg 76 cmdi . Doktorumuz normal diyordu. Bu konuda boy da önemli kriter. Doktorunuz normal buluyorsa etrafa kulaklarınızı tıkayın.
Benimo Tatlim 6 ay 27 günlük 74 cm 11 kilo. Ama doktorumuz normal diyor. Çevredekiler kilolu diyor. Yani az olsa da zayıf diyecekler. O yüzden doktorunuza bakın kim ne karışır
bahar95 Serap0088 boş ver ya çevrenin lafını napican kocaman bebeği bebek bebekliğini yaşasın bebek işte minnacık olur anlamıyorum insanları ya banada diyorlar çok küçük gözüküyor diye napalim ikimizden çıkan ancak bu kadar oldu diyorum geçiyorum
Bal91 Serap0088 benimkide 8 kilo canım boşver takma kimseyi Allah canını sağ etsin benim çocuğum bide ne beni tutar ne biberon sadece uyku halinde zar zor biberon tutuyor beslemek o kadar zor ki kilosuna takılmıyorum bile aç kalmasın diye mücadele ediyorum düşün
Miray5737 Benim bebeğimde 8 aylık 7 kilo 200 Gr minyon bebek dedi doktorum hiç kafayı takma dedi çok şükür sağlığında hiçbir bir problem yok elalem ne derse desin umurunda değil sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun ne yapayım
ikicocukluAnne_ Serap0088 benimki 7400 kilo 1 hafta hastanede yattı çocuğum damla su bile verditmediler almadığı gibi yarım kilo da verdi ve lanet çevre ne çektiğimi bilmeden kilosuna yorum yapıyor durmadan zayıfmış da erimiş de Allah öyle insanların belasını versin insanın derdi yetmiyor gibi yorum yapıyorlar ya emzirmene yA kilosuna
_elmaliturtam mutlukalp21 idrarı koyu ve kokuyordu. Süt alerjisini de yoğurt tattirdim üç gün çok kötü oldu gazdan. Kendi doktoru söyledi alerjisi var kesin kestim direk gaz sıkıntımız da bitti şükür. Ayriyetten alerji doktoruna da götürecek ama. Bizimde kilomuz2980di doğumda. Birde b12miz düşük çıkmıştı takviye kullanıyoruz. Bu yakında tahlil yaptırdınız mı