Deletedmom896 Sizin salçalarınız da küfleniyor mu🙄 küflenmiyorsa nasıl başarıyorsunuz var mı bir yöntemi ?
tatlisert Deletedmom896 cam bir kavanoza koyup üzerine yağ koyuyorum ama salça azaldıkça yine üst tarafları küfleniyor anlamadım 😒
dios_gokta Deletedmom896 annem salcanın kasıgı ayrı olsun yemek kasıgını bandırma der ıslak olmayacak dolapta saklacakmıs🤪annemden püfff noktalar🤪🤪🤪
kubosunatlasi Deletedmom896 tüm salçayı saklamıyorum buzdolabı poşetine bölüyorum ihtiyacım oldukça çıkarıp çözdürüyorum kullanacağımı da cam kasede üstüne hafif zeytinyağı gezdirip saklıyorum 🥰
Fame33 Deletedmom896 tuzu mu az acaba salçanızın ben buzdolabına koyuyorum domates salçası hazırı oda küfleniyo bazen el yapımı olan dışarda hiç bir sorun yok.Islak kaşık da değerse küflenir
Asl90 Deletedmom896 hazır salçayı kaya tuzuyla karıştırın biraz güneş veya fırında kurutun içindeki su gitsin sonra kavanozlara doldurun bu şekilde yapınca yağ koymayada gerek yok hiçbirşey olmuyor
_Kayra_ Deletedmom896 kavrulan salça daha uzun süre gidiyor.tavada yag ile kavurup kavanozda,buzdolabında muhafaza edin ,bi de böyle deneyin 🤗
Asl90 Deletedmom896 çok koymanıza gerek yok salçanın miktarına göre ayarlayın önemli olan suyun gitmesi. Güneşte bekletirseniz veya fırında kırıtırsanız zaten salçanın suyu gidecektir baya azalıyor
Epifenomen-gkc Deletedmom896 Annem tahta kaşıkla alır hep hiç de küflenmez alakası var mı bilmiyorum ama
Koalina Deletedmom896 En küçük boydaki salça alabilirsin o zaman sosyalkelebek market salçaları hemen tüketilmeyince ne olursa olsun küfleniyor dediğin gibi
Epifenomen-gkc Deletedmom896 market salçası kullanır ben ev salçası yaparım ama annemin salçalarının hiç küflendiğini görmedim hem de hiç zeytinyağı falan dökmez 🤭
Nilaraa Deletedmom896 ben de temiz tahta kasikla alirim agzini da sıkı kapatirim hic salca attigimi bilmem
___muhammedinannesi Deletedmom896 üzerine biraz yağ sür canım zeytin yağı olur normal sivi yağ olur ben öyle yapıyorum bi yemek kaşığı