Makbuss Elif0891 yatıs pozısyonu ıle yanı hangı yonu duz se ters yonune yatrdm havlu koydum kı donmeaın dıye oyle oyle duzeldı sukur
emelagt seldaselda28 merhaba benim de bebeğim 7 aylık oldu kafasında düzleşme var yastık filan düzelmedi drlar düzelir diyor ama kaç aydır bişey olmadı. Siz kask uyguladınız mı ? Sonuç ne oldu ?
tinyfish emelagt bizim kask tedavimiz sona erdi. Brakisefaliydi. 6 aydan sonra yatis pozisyonuna bagli olarak duzelmezmis. Bingildaklari kapanmamisti. Kask onerdiler. 7 aylikti kaska karar verdigimizde. Kask 2 ile 3 hafta icerisinde geldi. Alismasi kaska falan 8. Ayi aldi. Yaklasik 4.5 ay taktik. Sekil olarak duzelme oldu ama yuzde yuz sonuc vermiyor tabi. Ama yanlar ve arkasi bombellesti. Memnun kaldik ama keske daha erken basladaydik. 5. Ayda baslasaydik yuzde yuz sonuc alirdik diye dusunuyorum. Zaman gectikce kafanin buyumeside azaliyo bu da duzelme oranini etkiliyo
emelagt tinyfish bugün doktora kasktan bahsettim o nerden çıktı dedi. Sivrilik bana fazla geliyor görünüş açısından belli oluyor çok. Arastırmalarıma göre de çok büyük meblağ istediler ve o kadar durumum yok. Siz nereye yaptırdınız işlemi bilgi alabilir miyim?
Ccnntt tinyfish merhabalar kask ücreti ne kadardı bende suanda düşünüyorum bebeğim 9 aylık yüzünden belli oluyor kafasında ciddi bişey yok saçla da kapanır ama yüzden belli olduğunu fark etmemiz yaklaşık bir ayımızı aldı önerir misini
Sedoshuma emelagt benimde bebeğimde sivrilik ve kafası uzun şakaklarda çöküntü var ne yapacağımı bilmiyorum kendi kendine düzelir mi sizinde öyle mi bebeğim 50 günlğk
bbmoms Sedoshuma merhaba gittiniz mi doktora acaba sakın ihmal etmeyin fotoğraf atmanız mümkün mü biz ameliyat olduk bu sebeple inşallah operasyonluk durumunuz yoktur geçmiş olsun
Sedoshuma bbmoms ben atmayı bilmiyorum ama siz atarsanız bana da örnek olur aslında ameliyat gerektirecekmdurjm var mı diye
Annonimm bbmoms merhaba benimde bu sorunum var doktorlar normal diyor ama resmen bir tarafı çökük doher tarafı sis burdan size fotoğraf göndersem bakabilir misini :)
bbmoms Bu attığım teşhis türleri hepsi bir arada olsun diye bunu attım bizim skafosefali öne arkaya uzun olan kafa
VERA19 bbmoms Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar
bbmoms VERA19 aa bilmiyordum kusura bakmayın bu sıkıntıyı yaşayan annelerden oluşan bir gruptu o yüzden yazmıştım bir daha dikkat ederim