Yengecanne_ lazimlikla başlayayım önce özellikli olmasına gerek yok sevimli sevdiği bir renk almanız yeterli oyuncakli ses özelliği olan olmasın cocuk onu oyun sanmasın gerek yok bu konuda mama sandalyesiylede aynı fikirdeyim birinde sadece mamasını yiyecek içecek oyuncağa gerek yok diğeri de aynı çiş kaka yapacak sadece ben yıkanabilir bez de 2 tane aldim normal kilotlara da alışsın diye sabahtan akşam kadar normal kilot giydirdim ilk 3 4 gün alıştırma kilodu daha rahat biraz sabır da lazım ilk gün su ver sürekli ve yarım saat aralıklarla götür sonra onu 1 saatte çıkar öyle öyle tutmayı öğrenecek benim.tavsiyem tuvalet eğitimi zamanına kadar beklemeyin çocuğu 1 yaşından sonra ara ara çiş kaka diyip klozete yada tuvalete.goturun kızımı 6 aydan itibaren götürüp getirdiğim için sıkıntı çok çıkmadi cocuk biliyordu zaten sadece bez ekstra çıktı benim kızım tuvalet eğitiminden 2 ay önce abla oldu oturduk anlattık bak kardeşinde bez var çünkü bebek sende artık yok külot var sen ablasın dedi bu arada 2 yaş 1 aylıkken öğrendi kızım şuan 2 buçuk yaşında.
[bilinmeyen] ben tuvalet eğitimi verdikten tam 1 ayı doldu tatile gittim hatta bir lazimlik otobüse bile koydum ama gerek kalmadı korktuğum başıma gelmedi her mola da götürdüm tuvalete kendisinin ayaklarının üstüne oturtup kendi çişini yapmasını istedim yada klozetliyse klozete ben kendim oturtmadan tuttum öyle yaptı evde lazimligi var oraya yapıyor ama her yerde oturttugum için sorun olmadı her çiş dediğinde gittim neredeyse yardımcı oldum şimdi nereye gidersem yapıyor çok şükür 2 yas 1 aylıkken öğrendi kızım oda beklemedim ben daha beklemek mantıklı gelmiyor 2 yaşından sonra
[bilinmeyen] ben tuvalet eğitimi verdikten tam 1 ayı doldu tatile gittim hatta bir lazimlik otobüse bile koydum ama gerek kalmadı korktuğum başıma gelmedi her mola da götürdüm tuvalete kendisinin ayaklarının üstüne oturtup kendi çişini yapmasını istedim yada klozetliyse klozete ben kendim oturtmadan tuttum öyle yaptı evde lazimligi var oraya yapıyor ama her yerde oturttugum için sorun olmadı her çiş dediğinde gittim neredeyse yardımcı oldum şimdi nereye gidersem yapıyor çok şükür 2 yas 1 aylıkken öğrendi kızım oda beklemedim ben daha beklemek mantıklı gelmiyor 2 yaşından sonra