Kucuktospam bankacianne34_ 4 çok büyük dimi ben de aynı şekilde 3 e kadar iyi sonrası büyük 3+ olması gerek minies gibi
Jess Kbrarslannnn molfix pure and soft. Tek memnun kaldığım bez diyebilirim. En son sleepy jeans kulot bez denedim o da bel lastiklerinden dolayi kaka sizdirmadi. Ama cok bekledikten sonra bez pamuklaniyor cok buyuk bir sorun değil.
Handancik Slepy kullandım prime care kullandım şimdide ince olduğu için migrosun minies markasını aldım erkek çocuk olduğu içinmi bilemedim yada gevşek sardığımdanmı üçündede bi kaç kez yandan bi ıslaklıkla karşılaştım ara ara oluyo
Sultannnn Kbrarslannnn biz doğumundan itibaren Molfix kullanıyoruz 5 ci aya giricez daha hala bi sorun yaşamadık çok şükür
1234560 Kbrarslannnn Kızım da çok çeşit bez kullandım. Hiç biri sızıntı yapmıyor. Şimdi oğlumda baby turco kullanıyorum. O da hiç sızdırma yapmıyor. Bez bedeni küçük kaldığı zaman ya da uzun süre değişim olmadığı zaman ancak o zaman sızma yapar
safakbakir Kbrarslannnn prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı ne çiş ne de ishal şeklinde kakayı
Eslemin_Annesiii Kbrarslannnn Prima aktif bebek kullaniyorum cok memnunum aksam bi takiyorum sabah cikartiyorum bezi çişten agirliktan kalkmiyor nerdeyse ama yinede sizdirmiyor geçirmiyor kakada da ayni sekil
1234560 Eslemin_Annesiii Bez ağırlıktan kalkmıyorsa bebek o ağırlıkla nasıl rahat yatip sağa sola dönüyor. Sesi çıkmıyor diye değiştirmiyorsun saatlerce. Çocuğa yazık