Zeynepyigitalp Kbrarslannnn Prima premium care hem külot hem cirtlisi birde goon premium soft külot bez
Nurtenn09 arabeskanne bende sleepy kullanıyorum beğendim ama bugün sleeepy baby natural aldım ilk kez ikisi dende çok memnunum 2aylik bebeğim gece hiç degitirmeme gerek kalmıyor çişi emiyor
ecemakca Kbrarslannnn goon e bebek markası. 7 aylığız prima bile sızdırdı bi kez sızma yapmadı pamuk gibi dokusu
Berkin_annesi Kubraa96 bende slepy ve baby turco kulkandım Hep ikisinin pek bir farkı yok ama kaka yaptığında hemen açmazsam sırtından sızdırıyor ikiside sizde de öyle mi
guly_mky Kbrarslannnn Kbrarslannnn Migros minies marka bez kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, çok çok memnunum, hem ince hem sızdırmıyor.. daha önce prima ve sleepy kullandım ama ikisi de sızdırdı.. minies’ten oldukça memnun..
Hazal_170721 Kbrarslannnn sleepy de kullandım prima da ama ikisi de çok kötü en iyisi molfix hem daha uygun hemde hiç sızdırmadı
Aycanmbenim Berna98 sleepy bio kullanıyorum ama sızdırıyor kakayı taşıyo hemde hemen siz yaşamadınız mı ?
mderininannesii BerennAybike Bizim kızı idrar enfeksiyonu yapti yâ o bez prima gibi emmiyo o yüzden tabi her bebekte farklıdır