ilknurgoksu Kbrarslannnn 0-6 ay prima premium care daha sonrası için de prima aktif bebe kullandım memnunduk 🎈
Minelin_Annesi ilknurgoksu benim kızımda 7 buçuk aylık hala premium care kullanıyorum 3 paketim var bitince aktif bebeye geçsem mi diye düşünüyordum yorumunuzu görünce sevindim pek farkı yok diyorlar doğru mu?
Denizezgi10 ilknurgoksu arasında fark var mı aceba bende aktif bebeğe geçmeyi düşünüyorum artık büyüdüğü icin ama kararsizim
Deletedmom0099 Kbrarslannnn molfix. 2 aylıktan beri gece hiç değiştirmem ve bir kez taşma yaşamadım 13 aydır
zeytingozlusaremm Deletedmom0099 bende molfix pure soft kullanırım doğduğundan beri sadece bir kere diğerinden aldım yeşil paket olandan çok kötüydü koku fena gece sızdırdı ama diğeri mükemmel gece sızdırmadı molfix pure soft harika
bebishmom Deletedmom0099 kızım 3 aylık doğduğu günden beri molfix kullanıyorum. 2. Ayına girdiğinden beri uykusu açılmasın diye gece değiştirmiyorum. 12 saate yakın kaldığı oluyor bazı günler ne taşma ne sızıntı ne pişik. Maşallah biz de çok memnunuz
Nurtenn09 arabeskanne bende sleepy kullanıyorum beğendim ama bugün sleeepy baby natural aldım ilk kez ikisi dende çok memnunum 2aylik bebeğim gece hiç degitirmeme gerek kalmıyor çişi emiyor
Nazraa ekmek-arasi ç 101’in bezinden memnun musunuz. Kızıma hediye gelmiş biri almış da daha önce hiç kullanmadığım bir marka bana çok kimyasalmış gibi geldi cesaret edemedim açıkçası kullanan biri olarak ne düşünüyorsunuz
EyllBadeninannesi ekmek-arasi bu konuda emin misiniz acaba ? 😒 bizde kullandık aşırı derece de Sızma olayı yaşadık 😶
Aynurkt Kbrarslannnn 1yaşına kadar primaydı. Diğerlerini denemiştim ancak kimisi sızdırdı kimisi alerji ve pişik yaptı. E bebeğin baby and me’si primayı asla aratmadı.
gkslrdm Sleepy natural kullandım 1 yaşına kadar hiç sıkıntı yaşamadım bir kaç aydır da sleepy extra kullanıyorum ikisi de çok başarılı
ipekayann gkslrdm sleepy ekstra külot bez kullandnz mı? Yorumlarda naturalden beden olarak daha küçük olduğu yazıyor doğru mu acaba?
iremeliff Prima pampers pure serisi . Biraz fiyatlı bir ürün ama çok memnunum hiç sızdırma vs yapmıyor indirim zamanları alıp deneyebilirsiniz en olmadı gece bezi olarak tavsiye ederim mutlaka bakın
Sahinftma Kbrarslannnn prima aktif bebek ve. Migros’un minies bezi primadan daha ince ve hafif hemde sızdırma yaşamıyoruz çok memenınum ben
Vlns Kbrarslannnn evy Baby pamuklu olan seri sarı paketli ve sleepy . Çünkü diğer bezler sentetik oranı daha fazla malesef