Saitkereminannesi Kbrarslannnn Prima sleepy molfix bile kullandıktan sonra baby turco doğadan en iyisi
Gulsaherkul Kbrarslannnn sleepy çok sızdırdı bizde minies e geçtik migrosun markası. Şok taki bebeland da güzel ama daha pahalı
Busra_VrL Sleepy jeans serisi. Cok memnunum. Ama sanki bu aralar kakasini sızdırıyor. Boyle giderse bide baby turcoyu denicem
1234560 Eslemin_Annesiii Bez ağırlıktan kalkmıyorsa bebek o ağırlıkla nasıl rahat yatip sağa sola dönüyor. Sesi çıkmıyor diye değiştirmiyorsun saatlerce. Çocuğa yazık
Eslemin_Annesiii 1234560 Değiştiriyoruz herhalde ben ürünün güzelliğini anlatiyorum o derece düşün sizdirmiyor emiciligi cok iyi kiyate geçirmiyor poposuda kuru kaliyor
zeytingozlusaremm Deletedmom0099 bende molfix pure soft kullanırım doğduğundan beri sadece bir kere diğerinden aldım yeşil paket olandan çok kötüydü koku fena gece sızdırdı ama diğeri mükemmel gece sızdırmadı molfix pure soft harika
bikerem Kbrarslannnn ilk 6 ay prima premium care,sonra prima aktif bebek. 3 cocugumda da bu boyleydi. Cok memnunum
Gamzeli28 Kbrarslannnn sleepy kullandım ilk 2 ay sonra prima aldım sızdırdı evybaby kullandım sızdırdı molfix aldım hiç sızdırma taşma yok 6 aylığız hala devam kullanmaya
Mommqueen Yurt dışında pampers(prima) kullanıyoruz vok memnunuz tr de bazen prima bazen molfix kullanıyorum ikisndende çok memnunum molfix zaten hemen hemen aynı primayla