VelardaEdiz Molfixteb sleepye geçtim daha hesaplo diye pişik yapmadı fakat bezin içinde jel gibi küçük toplar oluşuyor bir süre sonra nedir başına gelen var öı molfixte hiç böyle bir sorun yaşamadım da ?
Mom726373 VelardaEdiz daha önce byrada okudum kusurlu ürün oluyormuş ve sleepyi aradığınızda geri alıyorlarmış, e yenisini de verirler herhalde, bakalım kızlar yazar şimdii
Burcu-Tpc VelardaEdiz ben 3/4ay kullandım ama memnun kalmadım molfix kullanıyorum daha iyi sürekli dışına veriyor kakayı çişi şikayet ettim paket üstündeki seri no istediler inceleme ürün vs talep ettiler gereksizce yorumlar yapıldı bıraktım.
uyumayankoala VelardaEdiz Doğal pamuktan üretildiği için çiş biriktikçe top top oluyormuş, bana öyle demişlerdi aradığımda. Çok sızdırıyor hep kakası taşıyordu bıraktım aylar önce
Ozgdfn VelardaEdiz bende aynısı oluyo 4 numaraya gectigimden veri aynı sorun oldu şuan 4+ kullanıyorum pek olmuyo jel gibi seyler
VelardaEdiz Mom726373 yaparlar ama kusurlu ürü mü yani paketteki her bez öyle de dedim normal mi acaba uzun tutmadan kaynaklı falan mı bilemedim dedim sorayım başına gelen var mı
VelardaEdiz Burcu-Tpc molfixte baya uçmuş ya ama sanırım molfix alıcam bende en azından sıkıntı yaşamadım sleepyde yapmadı sızma taşırma gibi ama o jel küçük topları anlamadım
VelardaEdiz uyumayankoala ben sık bez değiştirmiyorum gece yatmadan takıyorum sabaha kadar aynı bez zaten uyanır değişirim kahvaltıdan sonra yaparsa kaka değişirm akşama doğru birde yani günde 3-4 tane bez gidiyor bize
Oykayb VelardaEdiz ben 5 aydır kullanıyorum ikizlerime sadece bezi çok beklettiğim zaman farkettim büyük ihtimalle içindeki pamuk jelleşiyor ondan dolayı topçuklar oluşuyor. Onu da bezi çok beklettiğim zaman farkettim. Normalde gayet memnunum
Mucizem-Sare54 VelardaEdiz Ben beby turco kullaniyorum dogdugunda beri hic öyle karşılaşmadım hem uygun hem güzel ama bu aralar akşam bez olayi uzun olduğu için sadece akşamları sizdirmamasi için molfixs alicam gündüz yine kendi bezim
salcali_yumurtaaa Ben çok memnunum sleepyden. Başka bezler hiç olmadı. Zaten uzun süre beklemesi bebeği de pişik yapmaz mı 🤷🏼♀️
Yamanikomm VelardaEdiz ben sleppynin bio naturalmi.oluyor o hafif mavimsi disi onu kullaniyorum sadece cirt cirtina sinir oluyom cok kuvvetli cekmen gerekiyor memnunum top top vs hicbise olmuyor ama.geceleri yine prima takiyorum uzun sure kaldirmiyor.sleepy ama prima 8 de taksam ornegin sabaha kadar sızdirmiyor bile
salcali_yumurtaaa VelardaEdiz çişli uzun süre kalması ne derece sağlıklı olur bilemedm bizde aynısını yaşasak rahatsız olur değiştirmek isteriz. Ben değiştirdiğim halde bazen altını havalandırıyorum açıp da. Sıcak bir de çocuğu bunaltmanın ne anlamı var yazık
Yeniaanne VelardaEdiz sleepy bizde iz kızarıklık yaptı kaka yaptığında poposuna bulaşıyordu kenarlar belinde pişik yaptı goon a geçtik bizde
Hellolo Sleepy iz yapıyor kaç gündür bende ona takılıyorum iz yapmayan bez öneriniz bar mı deneyeceğim turco düşünüyorum ama bilemedim
gulapikk VelardaEdiz molfix aslında daha hesaplı. Migros sanal markette molfix bezi alıyorsun ikinci bez yüzde 60 indirimli geliyor. Bende 180 tane bezi 97 liraya almıştım aşıııırı memnunum sleepy çok küçük çok sıkıyor bebeğimi memnun kalamadım. Migrostan almanızı tavsiye ederim
VelardaEdiz gulapikk bakayım hemen geçen almaya çıktım 6 numara kullanıyor 87 yada 84 tanesi yalan olmasın 130₺ ydi