Erva1234 Evolvia mama kullanan var mı. Varsa cocuklarina kilo aldiriyor mu. Faydasini gören annelerimiz var mi
Mom726373 Erva1234 bebeğim 6 aylıkken alerjik için olanına başladım, sütüm de tamamen kesilmişti. Ama Alerji maması bile aynı emzirdiğim zamanlardaki gibi kilo aldırdı,normal mamasıda aldırır bence😊 6 aylıkken 10 kilo idi
Vns_mina_21 Erva1234 bebeğiniz kaç aylık evolvıa kullanıyor musunuz elimde az kullanılmış var başka mamaya geçiş yaptığım için yollayabilirim
AselAryam12 Erva1234 Sütüm yetmediği için doğduğundan beri kullanıyorum. Memnunum, kilo alımı güzel. 3 ay 26 günlük kızım. 14 Temmuzda 6560 kiloydu.🌸
Imren3232 Erva1234 ben kullanıyorum doğduğundan beri gayet memnunum kilo alimida iyi gaz ve kaka problemide yapmadi cok sukur🙏🌸
Erva1234 Vns_mina_21 sütüm yetmiyor azaldı doymuyor o yuzden mama basliycam sormak istedim bir cay kasigi versem su yeterli olur demi
Vns_mina_21 Erva1234 gün içinde 2-3 kez kaynatılmış su verebilirsiniz eğer sadece mama ile besleniyorsa ama kendinizde meme+ mama ilerleyeceksiniz bi çocuk doktoruna danışın
Vns_mina_21 Erva1234 Bide daha ilk defa kullanacaksanız bence çocuk doktoruna götürün ilk önce dr kendisini görsün doktorun tavsiye ettiği mamayla başlayın
AselAryam12 Erva1234 Ben günde iki yada üç kere 30 cc veriyodum sutumle birlikte yetiyodu. Her bebek farklı. Doyup doymadığını anlarsınız zaten ona göre hareket edersiniz