Orkidemm Janset2105 doğrudur canim ya. 10 gun kullanabildik. Denemedgm krem kalmadi. Bezi degisince gecti
MilaMerve Janset2105 aynn bizdedw mahvetti cildini...miniese gectim 3 gun icinde hemen iyilesti.sleppy nin bezlerini kendilerine yolladim kargoyla bakalim nedicekler kontrole 4 numarasinda herkeste sorun yasamis
Orkidemm Laayla valla prima icinde aynisini söyleyen anneler var. Bence gotten gote değişiyor 😉 iyi marka iyi bez demek degil ki. Bize iyi geldi demekki sizde deneyimlemissiniz. Kimisine iyi gelir kimisine gelmez. Bize gelmedi.
Asel61 Orkidemm aynn bizede molfix iyi gelmedi sleepy kullaniyorm gayet iyi geldi bebekten bebege degisiyo iyisi kotusu yok bnce ayrica dunyanin parasini vermektense ucuzlardan deneyip iyi gelene devam etmek daha mantikli 👍🏻
Laayla Orkidemm valla prima aktif ve premium arasında bile fark etti bunun götü değişiklik olsun diye minies aldım ama o bin beter geldi premiuma devam ediyorum ama sleepy deneyimlemek istiyorum
Orkidemm Havvamogultay ikili 4 numarada 60 adet var teklisinde 30 adet. Teklisi 20 tl. 2li jumbo paket 40 acilmamis paketler.
Orkidemm Havvamogultay valla a 101den 18 tl alan olmus bence ordan alin. Ben hic gormedm gerci. 60 li ve 30 lu olmak uzere 50 tl satarim.
Merveyavuz Orkidemm Alayım diye soracaktım belki fiyat yazıyordur diye buraya kadar indim. Ama zaten bu fiyata alıyoruz 😁
Orkidemm BaharErol valla inanin 55 tl di. Yoksa kimsenin günahına girmem. Eger o sekilde ise tabiki alti fiyata vermek dogru ve haklaniyetli olur.
16102018 Orkidemm bence uygun fiyat vermişsiniz zaten sitesinde 30 lusu 25₺ bende 30 lusunu 4 numarayı 28 e 2 li jumboyu 50 ₺ ye aldım fiyat düşürmenize gerek yok ki hiç açmamış kullanmamışsınız üstelik bunun göndermesi kargo parası var
Havvamogultay Evet bende a101 den o fiyata aldım siz fiyatını düşürücekmisiniz ve almak istesem nasıl olacak
Orkidemm 16102018 inanin teklisi 27.90 jumbolar 55 tl. A 101den 18 tl alan olmus ben hiç görmedim sleepy 18 tl. Pisik olmasa zaten devam ederdim acilmamis paketler. Destegin icin cok tsk ederim cok saol ❣
Alpaslan34 Orkidemm onlar sen fiyatı düşür diye öyle fiyat cekiyorlar. Gidip alsınlar 18₺ e nerdeyse.