EMiracle Mamaqueen benimde oğlumun adı MİRSAD💙hem Kur’an-ı Kerim de geçiyor hem de biz Boşnak lar da sık kullanılan bir isim. Anlamı gözetleyen rasat eden, cennet-cehennem bekçisi olarak geçiyor.
Hilalumay Mamaqueen Olcay Uras çevremde bı kişide tek duydum çok hoşuma gidiyor oglum olursa ama Tunahan koymak istiyorum ☺️
Maviyesil121212 Baharbek ay kızım da nerden duyduysa doğacak kardeşinin ismini ısrarla ediz koymamızı istiyor 28 aylık henüz 😂 sorun şu ki bebeğimiz kız olacak 😂
En_guzel_yanim Mamaqueen ilk oğluma Ahmet ismini koydum. Kayınpederimin adı🥴 ikinciside erkek olursa kendi babamın adını koycam. İsmi şevket yanına bi isim daha istiyorum bende. Ne koysam acaba🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Muhasebeciana Tugba10-5 yaa Allah bagislasin insallah 🥰🥰🥰 eger ilerde bir oglumuz olursa adi hazir buğra olcak insallah ama Alp te eklencek yanina 😁 Rabbim nasip ederse tabi
Maviyesil121212 2yavru1anali erkek olsaydı evet 😂 eliz koyalım annecim diyorum hayır ediz koyalım diyor 😂
Kubrayusaberk Oğlumun adı Yuşa Berk..Yuşa yı ben istedim berk i eşim.. yuşa hammad istiyordum ama eşim istemedi Hammad manası:çok hamd eden..