Janset2105 Alminakarakaya ben 3 gün önce ebebek ten aldım ama beğenmedim bebeğim göbeğime kadar indi neredeyse ayarı da yok yarın iade edip instagram da solombaby den alacağım
Milabus Janset2105 Solomom baby aldım biraz sert kumaşı çokta memnun kalmadım arkadaşım ilkaybaby kangru aldı materyali daha yumuşak daha çok beğendim sizede fikir olsun 🤷♀️
Pamugumoglummm Janset2105 banada esim e bebekten hediye almisti canm b3nde begenmedim dedgn gbi oglum cok assagida kaldi bi tuhafti gotrup iade ettm ve solomomdan aldim cok memnunum tavsiye ederm gercekten rahat
Cekuli Alminakarakaya bende bir kaç gün önce araştırmaya başladım normalde sling kullanıyordum ama onu eşim beceremiyor ve bebeğim ağır olduğu için kumaş çok esniyor aşağı iniyor öneriler ve internet araştırmalarım sonucu boroosh baby ye karar verdim 4farklı kullanım şekli var daha kullanmadım ama inada bakabilirsin yüzü öne dönük kullanılabilmeside bence çok önemli sana dönük sıkılabiliyor bebeler
Hilalincideniz Iyi akşamlar 1bucuk aydir solomombaby kullanıyorum gayet rahatve kullanışlı bebegimde cok seviyor.
Bisaniye Alminakarakaya Solomombaby aldım memnunum kimseyi beklemeden pusetiydi arabasıydı uğraşmadan takıp çıkıyorum :)
Abarca Alminakarakaya rahatlıkmış gerçekten. İlk çocuğumda alıp da kullansaymışım. Bebek arabası indir kaldır getir götür derdini yaşamamış olurdum.
Abarca Alminakarakaya kesinlikle Cesurefe ergonomik kanguru hem bebeğe hem anneye rahatlık oluyor. Ağırlığı dengeli bir şekilde dağıttığı için rahatsız etmiyor.
Cesurefe Ya bende cok heves ediyorum ama oglum 8.ayini bitirdi gecmi kaldim acaba bi de taşirken yuk olmuyormu zamanla agri yapmazmi annenin omuza sirta bele.kestiremiyorum durumu.kullanan anneler aydinlatirsa beni sevinirim