Aryakuzu Kizim gaz sorunu yasiyor bazen gazini cikaramiyor sonra karni agriyor ve hergün ayni saate agliyio huzursuz oluyo doktorumda cay verebilirsin az bisey dedi siz hangi caylardan veriyorsunuz ve hangisi ise yariyor scaba
Ebruferit Aryakuzu benim de bebegim hergün sabaHa karşı 4 5 arası ikinarak ağlıyordu kalıyordu ben rwzene kullandım kendim dé içtim şükür geçti suan gazını da kendi yapıyor rahat çok şükür
Srmurs Ebruferit hangi rezeneyi kullandiniz bende tohum tohum rezeneyi 1 tatli kasigi 1 su bardagina koyup demliyorum iciyorum nursey harveys kullanıyorum ama yinede akşam 10dan 1e kadr sürüyor sancilarimiz
Perikizim Corek otunu bir tasim kaynat suz ve bir kac kasik ver. Dogdugundan beri gulmeyen kizim gulmeye basladi gaz ve kaka problemi baya azaldi bu kadar iyi gelecegini bilseydim onceden verirdim ama damlalar gibi cok etkilemeyecegini dusundum resmen 1 gunde duzeldi. Yalniz cok verme kusabiliyorlar
Ebruferit Srmurs tohum rwzene kullandım bende sizin gibi demledim çayı aynı gaz ilacı kullanıyordum değiştirdim metsil aldım onu kullanıyorum suan arada
Ebruferit Aryakuzu ver canım hergün ver bişey olmaz korkma benim arkadaşım ilk dogdugu andan itibaren verdi bende gazımiz 15. Gün başladı o zaman başladım vermeye şükür birsey olmadi çok az da şeker at sen kendine de iç geçer inşallah benim oğlum şimdi çok seviyor şekerli şekersiz fark etmiyor içiyor 😊
DrkcBusraAlya Aryakuzu onun yerine rezene kimyonu siz için ben öyle yapıyorum faydasını görüyorum çok şükür
Ebruferit Aryakuzu birde ayak altını sıcak tut torba varsa şu koy ayak altına çok sıcak olmasın ben karnını zeytinyağı ile yağlayıp bez ısıtıp ta koyuyordum dene sende canım geçer inşallah ben çok çektim sabaha karşı 4 den sonra kalkiyordu ikinarak hem gaz hem kaka yapamıyordu şükür şimdi rahatız