Aselipekveannesi Hatice_aydin topuklarini sık bol bol hala uyanmazsa omurgasini ovala saatte bir emzir yarim saatte olur
Pinar_04 Hatice_aydin elinden geldikçe emzir burnunu sık sen dahi uyuma hep kaldır emzir emzirdikce kendiliğinden düZeleck cnm
Mutsuzannemutsuzes Hatice_aydin sık sık besleyerek, emzirdikten sonra 30 ml kadar mama yapıp onuda vermeye çalışıyordum, doktor öyle söylemişti. Uyandırmak çok zor oluyordu ama burnunu sıkıyordum. Ayak altına bastırıyordum,altını açıyordum.
Hatice_aydin Mutsuzannemutsuzes bnde hepsini yapıyorum ama uyandirmiyorum süt verince de hemen uyuyor mama verme şansım olmuyor
Gamidemi Hatice_aydin parmakla topuğa sert sert fiske vurun sen vuramiyorsanda ver babası vursun bizde sariliktan çok çektik acimamak gerekiyor Allah muhafaza sarılık sıkıntılı sonuçlar doğurabilir. Bolca besle ben 2 saati asla geçirmeden besliyordum . Allah yardımcınız olsun uyandırma olayını cozdunuz mu tamamdır . Asla acimayin canı yanmaz yeni doganlarda sinir gelişimi çok sonradan oluşuyor canı yandığı için değil de baskı hissettiginden uyaniyorlat
Pinar_04 Hatice_aydin bnm oğlumda öyleydi gece gündüz yatmadan sütümü saqıp kaşıkla bile verdim açmıyordu gözünü
Aselipekveannesi Hatice_aydin zorla uyandır yoksa yine hastahanede yatmak zorunda kalir alarm kur gece boyuda emzir birkac gun sabret sonunda geçer
Elif-Liya Hatice_aydin benim kızım 5 günlüktü hastanede kaldı her iki saatte bir gidip emzirdim tedavi de aldığı için 1 günde belli etti değer düşünce çıkış yapıldı ama doktorun dediği ilacı sende çocuk aç kalmasın bol bol emzir ben her iki saatte bir birde memeyi tutmuyordu şırınga ile besledim ama tabi yeterli gelmedi bir gün kızımı aldım kucağıma şırınga ile bir kere verdim ardindan mememi verdim şükür tuttu ve kendini topladi
Ebruervam Hatice_aydin ebemiz uyanmazsa eğer kulak memesine masaj yapın uyanır dedi ve her uyudugunda onu yaptığımda uyanıyordu bile bile ağzına verin alışır o
Gulenes Hatice_aydin mecbur uyandiracaksin tek çare besleme sık sık emzireceksin yada mama vereceksin ki idrarla kaka ile atsın. Yoksa daha da uzar. Uyandırmak için ben birşey yapmazdım uyurdu öyle verirdim memeyi mama yi içer yatardı gece olarak bunu yapardım gündüz de uyandırmaya çalışırdım biraz gözünü açsın diye birşeyler bulup uyandırmalisin.