Flamingom Defnemiraymoms içim cız etti nasıl böyle yapabilir. Hemen doktora saglık ocagına gidin mikrop kapmasın
KutayinAnnesiii Bu tahriş olmaktan da öte bişey yuh 😱 doktora gösterin öyle ilaç kullanın ama kantoron yağı iyi gelebilir. Sudokrem olmaz o pişik önleyici çünkü
semaahmet Defnemiraymoms akılı yerinde yokmu o. Kadının ya kıyamam ne çok acimistir ya ay ne sinir oldum akılsız kadın yaa doktora götür cnm o kesin iyi bir krem verir cahhil insan
Babyluna Defnemiraymoms sudokrem olur cnku sadece pişik önleyici değil yara yanık herşeyde çok iyidir içinde çinko var sür canm kucuk bebegin bide sanki kıyamam içim gitti nefret ediyorm hırpalayarak sevmelernden
semaahmet Defnemiraymoms ah kiymam ya yok vaahi bı kez daha anladım kimseye emanet edemeycez vallahi bu nasıl bı cahillik
Defnemiraymoms Flamingom eczaneye uğradık sudocrem olur dedi yarına kadar idare etsin de doktora götürücem
KoalasMom Defnemiraymoms Oy yavrum içim gitti ya kayınvalidenize Allah akıl fikir versin ne akla hizmet öyle bir oyun yapmış acaba. yara için stik kremler var trendyolda görmüştüm bir bakın isterseniz
Baharbek Defnemiraymoms böyle oynatmak mı olurmuş ya pes . Fotoğrafı yolladınız mı kendisine? En mantıklısı doktora gösterin o ne kullanıcaksanız versin
AntiFilozof Defnemiraymoms yani kusura bakmayın ama tam bir safmış ya yazık günah ne bu böyle kıyamam