ikiKudurukAnnesi Kızlar evde salça bitmiş komşumda evde degil dışarı da çıkamıyorum şuan salçasız nohut yemeyi olur mu ? Veya bir öneriniz var mı ?
EmineYilmaz ikiKudurukAnnesi olmaz 😌 yani yapan varda tadı kötü olur. Domates rendesi kaynatılıp koyulabilir belki
gunessenem 2yavru1anali ikiKudurukAnnesi üstte etiketledigim hanımefendinin dediği şekilde oluyor kayınvalidemler hep bu şekilde yapar
bilgemira ikiKudurukAnnesi domates varsa bilendirden gecir olur. Yada konderve varsa oda olur ben yapiyorim oluyor
GramPozitifBakteri ikiKudurukAnnesi Olur annem yapıyor.Kıymalı ve etli yapıyor.Etli yaptığında etin suyuna yapıyor çokta lezzetli oluyor.Etin varsa bence denemelisin daha iki gün önce yedim gayet güzeldi 😌
Morlahana GramPozitifBakteri olurmu ya olmaz diye yorumları okurken sizin yazdiginizi gördüm ve hatırladım.benim annemde yapıyordu çok güzel oluyor
AgentMom ikiKudurukAnnesi buğday varsa beraber kaynatın. Ayran aşı çorbası yapın. Bol naneli soğuk çorba olur.
Hazal8 ikiKudurukAnnesi vala çok güzel oluyor etliyse tabi doğuluyum biz hep öyle yerdik salçalıda güzel ama diğeri bi başka
3subat ikiKudurukAnnesi evde kırmızı kapya biber varsa ondan koyabilirsin ben eşime domates iyi gelmediği için ondan koyuyorum çokta lezzetli oluyor
Hazal8 ikiKudurukAnnesi gir internetten bak nefis yemek tariflerinde var çok güzel oluyor ben hep öyle yapıyorum