Minikannesiii0655 Gündüzleri evde söylemesi ayıp sütyen takmıyorum askılı şort geziyorum malum çok sıcak annemde kızıyor göğüslerin sarkar diye doğruluk payı varmı
Birdunyagezegen Mom62636362 aslaa sudyensiz ve atletsiz duramam nefesim kesilir kendimi boşlukta hissederim.. ilk doğum yaptığım zaman göğüslerim süt doluyordu ve ağrıdigi için sudyen takmıyordum onun içinde ağlıyodum 🤦😂😂 sürekli iki elim gosugelrimde sudyen tutuyomus gibi yapar dilanirdim evde .
buselidunya Minikannesiii0655 Var evet ben öyle rahat edemiyorum ama etsem de şahsen benim için de hiç önemi yok sarkmış etmiş😄
Leylaa_ Minikannesiii0655 emzirdiğini icin gündüz emzirme sutyeni giyiyorum ama gece yatarken çıkartıyorum dayanamıyorum o zaman da ped koyuyorum belki sarka bilir yinede dayanılacak gibi değil
Nenvarkuzum Minikannesiii0655 sarktı zaten sarkacağı kadar 😂 gündüz takmıyorum eşimin gelmesine yakın takıyorum onuda oğlum yakamı çok sündürüyor uyuyan aslanı uyandırmayalım frikiklerle 😂
Roseses 4 senedir evliyim evdeyken hiç sütyen takamıyorum boğuyor beni sanki 😂😂 sarkma da olmadı be 75/80 beden memenin neresi sarkacak sarkacak kadar memem yok bi kere 🙈🙈
Roseses Mom544154 eve girer girmez o sütyeni fırlatışım 🙈🙈🤣 hele sütyenle uyuyanlar bordo berelidir 😂😂😂✌️
Tugceynr Minikannesiii0655 bends çok duydum sarkıyor diye ama hiç bir güç bana evde helede emzirirken sütyen taktıramaz yaz kış farketmiyo😀 gögüslerim aşırı büyük olduğu için zaten sarkık ama dik ve güzel gögüslerim olsaysı sarkmasn diye takardım ben
Dn123 Minikannesiii0655 sutyen takmıyorum ama pentide yarım atletler var onlardan takıyorum. Bralet tarzı olanlarda rahat. Yada sporcu sutyeni falan takabilirsiniz
Ferhatn_annesi6363 Roseses ben adana gibi bi yerde bile 7 24 çıkarmıyorum sudyensiz yapamam aslaaa😄😄😄
SedaMeyra Minikannesiii0655 goguslerim ayri bir cumhuriyet benim evde sutyen giymeyi birak kiz 1 yasina gelene kadardisrda da takmadim. Emzirmek benim icin cok onemliydi rahatimada düşkünüm hal böyle olunca 1 sene sutyensiz dolastim